Napisal/-a Andrej Horvat » Ne Maj 15, 2005 6:52 pm
[quote="Rogouc"][quote="Andrej Horvat"]
Zanimivo, da ste ravno vi označil g.Hajdinjaka kot grobega. Ni vam všeč zvok g. Kuzme, ne zvok g.Hajdinjaka. Zanimiv je tudi vaš način pisanja na tem forumu, kjer kaže, da ste agresivni cinik, ki so mu vsi sovragi. Če bi bil jaz administrator, bi najprej počistil z "zavezniki" vaše sorte, saj ravno vi odvračate kulturne in prosvetljene ljudi, da bi odkrito in konstruktivno prispevali k temu forumu.
Opa bato, tole sem pa skoraj spregledal. Zanimivo, zanimivo, najprej se vrli samozvani peacemakerski forumski participanti zgražajo nad čiščenjem svinjarije po forumih, potem pa skoraj v isti sapi na glas oznanijo, da bi naredili isto niti ne za žalitve, ampak že samo za pošteno nežaljivo izražanje lastnega mnenja. Lepo, lepo...
To, da imam sam drugačen zvočni okus kot Franc, ne pomeni absolutno ničesar. Njemu je bila tudi všeč Petrićeva glazba v CDju, meni pač ne. Pa kaj. Kot da to koga briga. Zame je Franc še vedno car, ki je uspel, kjer so drugi propadli. Nekaj je ustvaril, lansiral v svet in svet se mu je priklonil. Bravo. Svaka čast. Enako spoštujem Avsenike, pa pri tem sploh ni važno, a mi je njihova muska všeč ali ne. Temu jaz pravim, da se trdo in pošteno delo ter talent prej ali slej nagradi. Kot sem rekel - človeka je treba znati pošteno oceniti in ceniti, pa naj ti je všeč ali ne.
Rogouc
Mislim, da mi na to ni treba odgovarjati. Napisano, v kar še sami ne verjamete, zrcali vse. Tudi populizem najbanalnejše sorte.