Napisal/-a kuzma2 » Če Apr 21, 2005 11:07 am
Žal se tukaj nadaljuje ampak tudi končuje debata povezana z pisanjem na nekem drugem slovenskem forumu o meni in mojih izdelkih in je vse skupaj za večino bralcev nerazumljivo in brezveze:
Vse se je začelo ( vsaj tako mislim) s tem, ker je nekdo na marčevskem avdiofilskem srečanju v Vklopu omenil nekega proizvajalca ojačevalnikov v Sloveniji, da ima težave s kvaliteto izdelave. To je bilo omenjeno na tem forumu v kratki reportaži . Nekdo (BH) se je v tem spoznal in začel s taktiko obramba je najboljši napad, z napadi podtikanj in izmišljotinami o meni, tem forumu in mojih izdelkih. Nadaljevanja pa tisti, ki so uspeli slediti vsemu temu itak poznate. Seveda, gre zgodovina malce bolj nazaj, ko se BH ni strinjal s pisanjem o avdio problematiki v prilogi Dela in Dom in se je celo pohvalil, da je on uspel doseči, da rubrike ni bilo več!!! Ampak po njegovih komentarjih so članki izhajali še dve leti, skoraj vsak teden, vsak mesec,… res lep dosežek.
»Svetovni proizvajalec« elektronike ED z direktorjem BH, ki ( je imel nedolgo dva zaposlena) se s svojimi dosežki na področju varnostnih sistemov hvali na lastnem avdio forumu , kako so veliki in vseznalski , istočasno, pa se intenzivno ukvarja z diskreditiranjem po njegovem majhne in nepomembne firme Kuzma d.o.o. , ki deluje na popolnoma drugem področju.
Ne vem zakaj proizvodnja Kuzma gramofonov in zastopanja nekaterih firm v Sloveniji BHja tako moti, da ne zna napisati dva stavka, ne da bi vmes omenil kako so moji izdelki zanič- z izgovorom, da se samo brani ter istočasno da v nič še ves svetovni tisk in firme. Možno je ,da se mogoče mora firma razširiti še na slovensko avdio sceno- da preživi? Je to mogoče eden od načinov kako pridobiti svoj tržni delež?
Resnico si sicer lahko vsak sam ustvari. Na eni strani imamo BHjev forum, kjer se sam razglaša za edino merodajnega, kaj so dobre aparature, ter na drugi strani ves svetovni avdio svet. Res je težko ugotoviti, kdo ima prav.
Nikoli nisem napisal o njegovih izdelkih, da so zanič, da so skrupcalo, da zgorijo, da se je bivšemu lastniku njegove naprave skoraj vžgala dnevna soba, da se njegovi izdelki ne dobijo nikjer izven Slovenije, še na Hrvaškem več ne, da je njegov phono zanič ( rekel sem, da mi ni všeč). Nikoli nisem napisal da se mu pol Slovenije smeje kako je obseden z mano. Da se celo hvali z dvema testoma v isti reviji, kjer je Kuzma izdelek ( Air Line ) bil razglašen za Analogno komponento leta, ki jo zase uporablja tudi urednik teiste revije, ali da drugače mislečim ponuja fizični obračun. Nikoli nisem rekel, da se njegovi izdelki ne vidijo ali dobijo nikjer v svetu. Da zanj sploh nikjer še nikoli niso slišali. Da so ga na nekem svetovnem DIY forumu izključili zaradi samohvale in grobega obnašanja. Nikoli nisem rekel, da si lahko ogledate moč njegove kreativnosti v Pear Audio. Zato ne razumem njegovo obsedenost z FK ,Stabi, CJ in Vikingom. Ali nisem komentiral njegovega omenjanja Ipod in Stabi Ref, ki je sicer iztrgan članka in iz intervjuja z mano v časopisu Financial Times.
Sem pa dobil par namigov , kaj to pomeni s strani strokovnjakov, ki se bavijo s študijem ljudskega obnašanja.
Na forumih lahko vsak pač napiše to, kar hoče, na bralcih pa je, da si ustvarijo svoje mnenje o vsem skupaj.
Zato bom sedaj to energijo rajši potrošil za razvoj nove klasične ročice, ki bo predstavljena zelo blizu igralnic leta 2006 v ZDA.
FK