Napisal/-a BH » Po Apr 04, 2005 8:39 am
[quote="administrator"] 1 - Hvala B, toda enkrat sem si že vzel čas za preiskus ene od tvojih aparatur in, ne hvala!
2 - Malce zgodovine: lampaške ojačevalnike uporabljam že od leta 1980 in lamp ne znam sam nabaviti?
Torej si lastnik kitajskega ojačevalnika in preko 5 oseb in dveh forumov MENE sprašuješ za lampe.
3 - Napisal sem, da si bojda ti napisal, da ti NISI naletel na noben test mojih izdelkov in trdiš, da ne bereš svetovni tisk, a prebiraš« svetovno« znan grški avdio tisk , kjer je lista svetovnih konstruktorjev s katero si se hvalil, da si na njej.
4 - Zaključek: Tvoj komentar na teflonske kondenzatorje: saj za vsak uporabljati Google in si lahko najde informacije.
Logično je, da drug tip gume zahteva drugo feltno- valjda ne boš dal traktorkih gum na dirkalni kamion.
5 - Ko omenjam nov predojačevalnik, se jasno nanaša komentar na izdelke iste firme , ampak, ker si na to firmo občutljiv, to sebi drugače interpretiraš.
1 - takrat si povsem drugače govoril, da je dober a da ti samo za silo odgovrarjata dve nastavitvi, za katere ti je bilo rečeno, da se jih da nastaviti kakor hočeš. Na svojo prošnjo in svojo pobudi (priče Anin Sever in Igor Prodnik pri Jovotu) si dobil na test najmanjšim HL phono, ker ti nisem zaupal večjega. Ker so me opozorili, da si nefer, sem ti to hitro odnesel (bila so opozorila, da bi se nak nekaj probalo kopirati), ti sam si pa trdil, da si bil v Las Vegasu (se je slišalo, da so te dobili doma tiste dni) in da nisi imel časa veliko (skoraj nič) preizkušati (priča Boris Breskvar).
2 - Da si imel v rokah par lampašev, nima nobene zveze s tvojimi poslovnimi konekcirjami. Za nabavo lamp od proizvajalcev je treba imeti neko zvezo ali veliko denarja ali biti pripravljen investirati v zalogo za dobrobit svojih odjemalccev, soliden servis teh, ...
3 - Ob prebiranju tujega tiska se pa res ni moč izogniti dobrim recenzijam tvojih aparatur :D . Ne bi te žalil, pa tega ne bi kmentiral. Grško revijo so mi na dom poslali Grki. Zanimivo, pa da ti o tem nekaj veš ....
4 - Vsak ki zna uporabljati Google, še ne zna kaj kar pomeni v elektrotehniki in lahko misli, da je kondenzator moč narediti s teflonom. Teflon je lahko samo izolator in to je tako, kot da bi ti izjavljal, da prodajaš teflonske kable. Ja, nove lampe omogočajo nove konstrukcije CJjev. Stare konstrukcije CJjv so omogočale samo dva proizvajalca znotraj istega tipa lamp, pa še tam je bila potrebna selekcija, pa ne zvokovne narave.
5 - Nisem vedel, da se podpisuješ pod akacjan, saj trdiš, da si ti to komentiral. Sem misli, da je to tisti ala moskontar. Glede na to kako se nosi, sem pričakoval, da bi znal napisati kaj kar bi nas potegnilo, pa nič. Mi je tako bolj jasno. Torej tvoj 6 psevdonim je akacjan!? Če seveda govoriš o vprašanju kateri preamp je najboljši, podpisan akacjan?