Napisal/-a BH » Če Mar 31, 2005 5:13 pm
[quote="administrator"]gorenje( ne povezano z Velenjem) je na ogled pri Pear Audio v LJubljani na Mačkovi. Priznam, pa da to nisem sam videl , ampak sem zvedel iz več zanesljivih virov. Ne me spraševati kdo je kaj rekel, ampak naj se gre kar tja prepričat.Takrat, ko je v LJ megla ali brez-to je v starem delu Ljubljane.
:P :P :P :P :twisted: :roll:
Pa to ni res. A to je vse?
To je kot da bi jaz napisal, da je Buš nadlegoval mladoletnice, ko bi me pa ta vprašal, kje, bi odgovoril da v Iraku in da ta, ki ga to zanima, naj vpraša Bin Ladena. :twisted:
Ti sam si mi govoril, da si vedel, da je Peter prevarant in lažnivec in da si vedel, da me bo prevaril za denar, da mu ni za verjeti, .... sedaj pa to verjameš a ne? :wink:
Peter ni nikoli imel denarja (vse sem financiral jaz, tudi njega), da bi si lahko privoščil kak moj izdelek (če izvzamemo, da sem mu podaril kak kos, a nikoli močnostnega ojačevalnika, ki si ga je ves čas hotel privoščiti). Zadnje leto tudi ni imel denarja za prit na sejem v LJ (to pomeni, da bi vsako mojo napravo prodal če bi jo imel), tvoji zanesljivi viri pa je valjda tisti ACI ali kaj bi že naj bil (tisti snemalec, o katerem sem zvedel pred kratkim in ki fantazira da ima ali je imel nekaj z mano).
Morda pa se je vžgal kak Malboretov ojačevalnik, ki ga je predelel ACI. Tip valjda ne ve, kaj sem naredil jaz in kaj kdo drug, Peter pa mu gotovo tudi za kak "lastni" proizvod trdi, da sem ga naredil jaz. To so lovske, za ob pivu, ko se srečujete?!
Se ti ne zdi, da se samo smešiš s temi izjavami, ko niti sam nisi videl, so pa viri zanesljivi. Zanesljivi viri trdijo o tebi marsikaj.
Petru je enkrat re "eksplodiral kondi" (to nič ne eksplodira, samo tako se reče, kos e belo pokadi) na preampu 120V, ki ga je vtaknil v 230V pred tem pa še parkrat zamenjal varovalke.
Vsi močnostni ojačevalniki HL imajo trafote zalite v epoksi (to dela proizvajalec, ki sicer dela 99% vse proizvodnje za Siemens). Močnostni upori so keramični, ... ožičenje prenese 120C ko nikoli ni notri več kot 40C. Če bi si enkrat ogledal to napravo od blizu, bi ti bilo jasno, da lahko gori samo, če se jo polije z bencinom :wink:
Pokvari se teoretično lahko (pokvarjena lampa lahko pokuri kak kondlc, pokuriti pa tudi ne pomeni goreti), le da se to ne dogaja skorajda nikoli.
Vprašaj stotine zadovoljnih uporabnikov HL naprav. (Se ti zdi slučaj, da lani, na sejmu v LJ, nihče (ne da bi se to kje videlo) ni pohvalil zvoka v vaši sobi?)
So pa razne tvoje naprave dejansko gorele. Recimo Nestorovici ki sem jih kupil od tebe (to imam priče), ki si se jih izogibal servisirati in sem jih podaril naprej, pa Conrad Johnsoni ki jih množično nosijo k meni na servis (tudi iz Hrvaške, ki so jih kupili pri Božiću), tudi kak tvoj izdelek (čistilci plat gorijo, pa še kaj), pa kup tega. Audiofili me neštetokrat prosijo, naj jim predelam kak tvoj stari gramofon, pa ni kaj za predelati.
Če bi to začel podrobneje razlagati na tem forumu, se bojim, da boš ostal brez dela, zato bi bilo tudi zate bolj modro, da pišeš resnico, vsaj kar se mene tiče.