CD ali DVD ali SACD

avdio-sem so premaknjene tudi vse stare teme

OdgovorNapisal/-a matej isak » Če Mar 31, 2005 2:41 pm

...........................
matej isak

OdgovorNapisal/-a BH » Če Mar 31, 2005 2:54 pm

............................................ /admin/.

Prosim, da me administrator obvaruje pred tako neresnimi in nemoralnimi pripombami :twisted: in da se provokatorje onemogoči. Če bo to vrženo v smeti, pa prosim, da se moje ime izloči iz vsebine.
Bojan Hajdinjak
BH

Kraj: Murska Sobota, Ljubljana,

OdgovorNapisal/-a kuzma2 » Če Mar 31, 2005 2:56 pm

BH: glej seznam članov pod številko 39 pred par tedni.Tam je že ena prijava pod Bojan Hajdinjak in zato ni šlo še enkrat isto skozi.
FK
kuzma2

OdgovorNapisal/-a BH » Če Mar 31, 2005 3:02 pm

[quote="administrator"]BH: glej seznam članov pod številko 39 pred par tedni.Tam je že ena prijava pod Bojan Hajdinjak in zato ni šlo še enkrat isto skozi.

Zaradi česa pa to ni bilo izbrisano, ko se sicer vse ostalo lepo "sproti čisti"? Saj sem ti javil po mailu, da sem dobil obvestilo, da sem prijavljen na tvojem forumu a da se sam nikjer nisem prijavil (niti nisem imel namena, vendar sem tokrat prisiljen, da odgovorim na nekatera podtikanja).

Se na tem forumu lahko kar vsak prijavi s tujim imenom in tujim (redno registriranim e mailom), morebitni protest zaradi zlorab, pa se ne sanira?
Kaj če bi te jaz prijavil na www.hiendfi.com?
Bojan Hajdinjak
BH

OdgovorNapisal/-a kuzma2 » Če Mar 31, 2005 3:07 pm

Ne gledam, kdo se prijavlja, ker je večina itak anonimnih in se s tem ne obremenjujem. Kar se mene tiče so vse prijave resnične osebe a večina žal anonimna. Če se ti strinjaš bom prijavo pod št. 39 izbrisal.

NAREJENO!
Zadnjič spremenil kuzma2, dne Če Mar 31, 2005 4:09 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
FK
kuzma2

OdgovorNapisal/-a BH » Če Mar 31, 2005 3:09 pm

[quote="administrator"]Ne gledam, kdo se prijavlja, ker je večina itak anonimnih in se s tem ne obremenjujem. Kar se mene tiče so vse prijave resnične osebe a večina žal anonimna. Če se ti strinjaš bom prijavo pod št. 39 izbrisal.

Ja, hvala lepa
Bojan Hajdinjak
BH

Na vrh

OdgovorNapisal/-a matej isak » Če Mar 31, 2005 3:11 pm

Bojan ne skrbi :). Bomo videli koliko jih sploh bo kaj napisalo. Vsi zmeraj pravijo, da bi kaj povedali, če bi lahko uporabili nevtralen medij. Ko pa pride čas da se postavijo za svojim imenom in trditvami pa se ponavadi oglasi le peščica.

No sedaj imajo možnost vsi. Pa da vidimo...

Slika

http://www.stereo-fi.com/forum
matej isak

OdgovorNapisal/-a BH » Če Mar 31, 2005 3:20 pm

[quote="administrator"]

P.s: Grmada je povezana z gorenjem( pa ne iz Velenja), da to naredijo nekateri lampaški ojačevalniki - ne niso bili Vikingi- četudi pofrizirani- pardon totalno predelani!

P.s.:P.s: Se strinjam, da zvok na zadnjem avdio klubu- predvidevam da misliš v Vklopu ni bil ne vem kaj. No in kaj je bil vzrok? Ali bi pomagalo malce friziranja ojačevalnika ali CDja?

1 - Lahko prosim konkretno (model, ime in priimek lastnika) poveš kaj je kje gorelo? Saj tega ni moglo biti toliko, da bi ne šlo vse na forum? Tako nekaj insinuirati napol, v megli (temu pravijo "mutiti") to lahko počne vsak. Kako bi se ti zdelo, če bi jaz tako nekaj napol insinuiral, recimo, da administratorji nekaterih avdioforumov v pijanem stanju pretepajo otroke, ženo in starše? Mislim, da bi se to nikomur ne zdelo korektno, povedati neposredno, da se lahko javno pogovorimo, je pa povsem nekaj drugega. Torej dajmo "na videlo" kaj je tu tako zanimivega o požarih.

2 - Malce friziranja ojačevalnika bi pomagalo samo ojačevalniku samemu. Malce predelati ojačevalnik, pa bi mu pomagalo malo bolj. Ne bi pa v celoti pomagalo sistemu, ki toliko popačuje, je tako nemuzikaličen in tako slabo igra, da je na meji neposlušljivega. Celo v solidnem sistemu je lahko meja med dobrim in slabim zvokom v neki malenkosti (neprimerna elektronka, kabelček, ...), kaj šele če je tega na kupe, če so naprave povezane povsem brez občutka za audio, ...
Bojan Hajdinjak
BH

Na vrh

OdgovorNapisal/-a BH » Če Mar 31, 2005 3:22 pm

[quote="matej isak"]Bojan ne skrbi :). Bomo videli koliko jih sploh bo kaj napisalo. Vsi zmeraj pravijo, da bi kaj povedali, če bi lahko uporabili nevtralen medij. Ko pa pride čas da se postavijo za svojim imenom in trditvami pa se ponavadi oglasi le peščica.

Slika

Ti nisi nevtralen. Sovražiš vse razen sebe. Kdo pa nam garantira, da se ti ne bo odtrgalo :idea:
Bojan Hajdinjak
BH

Na vrh

OdgovorNapisal/-a matej isak » Če Mar 31, 2005 3:35 pm

[quote="BH"][quote="matej isak"]Bojan ne skrbi :). Bomo videli koliko jih sploh bo kaj napisalo. Vsi zmeraj pravijo, da bi kaj povedali, če bi lahko uporabili nevtralen medij. Ko pa pride čas da se postavijo za svojim imenom in trditvami pa se ponavadi oglasi le peščica.

Slika

Ti nisi nevtralen. Sovražiš vse razen sebe. Kdo pa nam garantira, da se ti ne bo odtrgalo :idea:

Hmmm... pa hvala enako ne. Eni prej eni kasneje :lol: :roll: :shock:
matej isak

Na vrh

OdgovorNapisal/-a Gost » Če Mar 31, 2005 3:39 pm

[quote="administrator"]Iztok:
Na kratko: JG je probal različne aparature in nič ni pomagalo- samo določena modifikacija določene aparature je pomagala sistemu- to sodi pod rubriko avdio neresnosti. Oziroma"saj ni res pa je" rešitve.

Odgovoril, upam da zadovoljivo, je BH. Neresnosti razčisti z Bojanom.
[quote="administrator"]
Še krajše: Arogantnost mojega 32 letnega bavljenja s avdio( prvo pisanje v časopise o avdio problematiki že leta 1976), tečaji...nasveti,revije je očitna, a ne!

Tvojega dela ti ne očitam. Vprašaj se o odnosu do strank in do manj "izobraženih" in neenako mislečih. Pa ne bi o imenih, a ne de...

[quote="administrator"]
Pluvanje po revijah, proizvajalcih, konstruktorjih, izdelkih s strani nekaterih pa ne, in dejansko kaže, kdo je res aroganten (mogoče je kakšna druga beseda bolj primerna) ampak očitno hvaljenje takih pod pretvezo, sem samo »ljubitelj glasbe » izgleda resno ? Ampak vsak ima pravico do svojega mnenja.

In kje si našel moje hvaljenje ? In kako praviš o svojem tekstu o friziranju pevcev v zboru ? Kvazifil ni imel pravice do svojega mnenja PIKA

lp Iztok

P.S. Bom pa še enkrat kronološko pogledal najino klepetanje in pogledal, kje sem bil "grd" brez vzroka.
Gost

Na vrh

OdgovorNapisal/-a kuzma2 » Če Mar 31, 2005 4:14 pm

gorenje( ne povezano z Velenjem) je na ogled pri Pear Audio v LJubljani na Mačkovi. Priznam, pa da to nisem sam videl , ampak sem zvedel iz več zanesljivih virov. Ne me spraševati kdo je kaj rekel, ampak naj se gre kar tja prepričat.Takrat, ko je v LJ megla ali brez-to je v starem delu Ljubljane.
FK
kuzma2

OdgovorNapisal/-a BH » Če Mar 31, 2005 5:13 pm

[quote="administrator"]gorenje( ne povezano z Velenjem) je na ogled pri Pear Audio v LJubljani na Mačkovi. Priznam, pa da to nisem sam videl , ampak sem zvedel iz več zanesljivih virov. Ne me spraševati kdo je kaj rekel, ampak naj se gre kar tja prepričat.Takrat, ko je v LJ megla ali brez-to je v starem delu Ljubljane.

:P :P :P :P :twisted: :roll:

Pa to ni res. A to je vse?

To je kot da bi jaz napisal, da je Buš nadlegoval mladoletnice, ko bi me pa ta vprašal, kje, bi odgovoril da v Iraku in da ta, ki ga to zanima, naj vpraša Bin Ladena. :twisted:

Ti sam si mi govoril, da si vedel, da je Peter prevarant in lažnivec in da si vedel, da me bo prevaril za denar, da mu ni za verjeti, .... sedaj pa to verjameš a ne? :wink:

Peter ni nikoli imel denarja (vse sem financiral jaz, tudi njega), da bi si lahko privoščil kak moj izdelek (če izvzamemo, da sem mu podaril kak kos, a nikoli močnostnega ojačevalnika, ki si ga je ves čas hotel privoščiti). Zadnje leto tudi ni imel denarja za prit na sejem v LJ (to pomeni, da bi vsako mojo napravo prodal če bi jo imel), tvoji zanesljivi viri pa je valjda tisti ACI ali kaj bi že naj bil (tisti snemalec, o katerem sem zvedel pred kratkim in ki fantazira da ima ali je imel nekaj z mano).

Morda pa se je vžgal kak Malboretov ojačevalnik, ki ga je predelel ACI. Tip valjda ne ve, kaj sem naredil jaz in kaj kdo drug, Peter pa mu gotovo tudi za kak "lastni" proizvod trdi, da sem ga naredil jaz. To so lovske, za ob pivu, ko se srečujete?!

Se ti ne zdi, da se samo smešiš s temi izjavami, ko niti sam nisi videl, so pa viri zanesljivi. Zanesljivi viri trdijo o tebi marsikaj.

Petru je enkrat re "eksplodiral kondi" (to nič ne eksplodira, samo tako se reče, kos e belo pokadi) na preampu 120V, ki ga je vtaknil v 230V pred tem pa še parkrat zamenjal varovalke.

Vsi močnostni ojačevalniki HL imajo trafote zalite v epoksi (to dela proizvajalec, ki sicer dela 99% vse proizvodnje za Siemens). Močnostni upori so keramični, ... ožičenje prenese 120C ko nikoli ni notri več kot 40C. Če bi si enkrat ogledal to napravo od blizu, bi ti bilo jasno, da lahko gori samo, če se jo polije z bencinom :wink:

Pokvari se teoretično lahko (pokvarjena lampa lahko pokuri kak kondlc, pokuriti pa tudi ne pomeni goreti), le da se to ne dogaja skorajda nikoli.
Vprašaj stotine zadovoljnih uporabnikov HL naprav. (Se ti zdi slučaj, da lani, na sejmu v LJ, nihče (ne da bi se to kje videlo) ni pohvalil zvoka v vaši sobi?)

So pa razne tvoje naprave dejansko gorele. Recimo Nestorovici ki sem jih kupil od tebe (to imam priče), ki si se jih izogibal servisirati in sem jih podaril naprej, pa Conrad Johnsoni ki jih množično nosijo k meni na servis (tudi iz Hrvaške, ki so jih kupili pri Božiću), tudi kak tvoj izdelek (čistilci plat gorijo, pa še kaj), pa kup tega. Audiofili me neštetokrat prosijo, naj jim predelam kak tvoj stari gramofon, pa ni kaj za predelati.

Če bi to začel podrobneje razlagati na tem forumu, se bojim, da boš ostal brez dela, zato bi bilo tudi zate bolj modro, da pišeš resnico, vsaj kar se mene tiče.
Bojan Hajdinjak
BH

Na vrh

OdgovorNapisal/-a matej isak » Če Mar 31, 2005 5:14 pm

Zanimiv prispevek...

`Pravi je užitak bio boraviti u ovoj sobi. Bojan Hajdinjak je s zanosom
mijenjao ploče i ispunjavao različite glazbene želje - od loše snimljenih do
vrhunski snimljenih skladbi, nije bitno. Čak su se na repetoaru našli i Bare
i plaćenici. Stoga mogu s veseljem ustvrditi da se u ovoj sobi slušala
glazba, a ne hi-fi.
U njihovoj sobi sam se zadržao dva i pol sata, te za kraj jedan okazion
? u niti jednoj sobi u publici ni u petak ni u subotu nisam vidio niti jednu
ženu. U ovoj sobi bilo ih je čak tri! Bojane, zavodniče!`

http://www.audio-puls.com/opera2003.html
matej isak

OdgovorNapisal/-a kuzma2 » Če Mar 31, 2005 6:19 pm

Bojan:

Kot sem rekel- gorenje je tam na ogled vsem.

Kar se tiče servisa mojih izdelkov-ne vem kdo hodi k tebi, toda mi vse izdelke še vedno servisiramo poceni ali celo zastonj, četudi je izdelek dostikrat precej izven garancije.Mogoče so bili vsi že preje predelani in jih zato lastniki ne dajo k nam v popravilo.

Kar se tiče tvojih" težav" z AR in očitno nerazčiščenih stvari z Pear Audio je tvoja težava v tem, da si o tem prebral tukaj v rubriki avdiofilski klub( tako kot jaz prvič) .
Sedaj , namesto, da bi rešil težave, jih sam podpihuješ, najprej z anonimnimi( multiple persone) in sedaj s podpisanimi teksti tukaj in na svojem forumu z napadi name in moje delo. Preiskušen način, kako odvrniti svoje probleme od sebe.

P.s.: pozabil si omeniti- mogoče ne veš, pa ti povem kar sam- tudi meni so se vžigali ( velenje) ojačevalniki na lampe- Beard, Fourier OTL, toda CJ ali Nestoroviči nikoli.

PSPS: hvala lepa za tako reklamo, toda ne hvala.
FK
kuzma2

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na HIFI 2005-2013

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov