AVDIO NERESNOSTI

glasba,koncerti,posnetki,plošče, CD,avdio klub, srečanja,razno,...

OdgovorNapisal/-a kuzma2 » So Maj 14, 2005 3:24 pm

HP 7 ..............

Zgodovina nas uči , da iz malega raste veliko. Zato je potrebno stalno opozarjati na enoumje! Različna mnenja naj bi obstojala in potem lahko ljudje vsaj razmišljajo o tem in onem in ne prikimavajo kar avtomatično in tako ne bodo nastali novi malarji.
FK
kuzma2

OdgovorNapisal/-a Andrej Horvat » So Maj 14, 2005 3:39 pm

[quote="administrator"]HP 7 ..............

Zgodovina nas uči , da iz malega raste veliko. Zato je potrebno stalno opozarjati na enoumje! Različna mnenja naj bi obstojala in potem lahko ljudje vsaj razmišljajo o tem in onem in ne prikimavajo kar avtomatično in tako ne bodo nastali novi malarji.

Zakaj torej ne dopuščate različnost mnenj (tudi o vaših izdelkih) na vašem forumu?
Andrej
Andrej Horvat

Kraj: Dolenjske Toplice

OdgovorNapisal/-a kuzma2 » So Maj 14, 2005 5:34 pm

Različnost mnenj ni problem,
ampak,

provokacije v smislu anonimnih podvariant so pa čisto nekaj drugega. Nekateri so pod pravim imenom spraševali in dobili odgovor in ga bodo tudi v bodoče. Nekateri pa so postavljali žaljiva vprašanja in sem jih zbrisal.
FK
kuzma2

OdgovorNapisal/-a Andrej Horvat » So Maj 14, 2005 5:43 pm

[quote="administrator"]Različnost mnenj ni problem,
ampak,

provokacije v smislu anonimnih podvariant so pa čisto nekaj drugega. Nekateri so pod pravim imenom spraševali in dobili odgovor in ga bodo tudi v bodoče. Nekateri pa so postavljali žaljiva vprašanja in sem jih zbrisal.

Ja. To se strinjam. Nekdo se prijavi in dela zdraho nepretrgoma. Na kratki rok je to lahko zanimivo in pritegna bralce, na daljši rok pa resni avtorji prenehajo sodelovati.

Toda... zakaj ste izbrisali g.Iztoka Zupana? Njegovi prispevki so vzbujali zanimanje in smo vsi pričakovali, da bomo prebrali zanimive odgovore iz vaše strani. Razplet dogovkov se mi v podobnih primerih zdi nerazumljiv.
Andrej
Andrej Horvat

Na vrh

OdgovorNapisal/-a matej isak » Ne Maj 15, 2005 7:01 pm

[quote="administrator"]Ker spadaš med mlajše je jasno, da ne poznaš zgodovine avdia v Sloveniji in edino ,kar ti pade na misel je "stari režim".

Preštudiraj zgodovino(revije, časopise v Sloveniji), pisanja po obeh forumih, primerjaj na kakšen način in kaj vse se je pisalo na starem in novem forumu o meni , razmisli zakaj, in razmisli , če tvoje pisanje potem še zdrži.

No , eno je dober okus, drugo pa je , da se nekateri v tem vidijo- bo že nekaj resnice na tem.

Veliko uspeha resnično želim pri izdelavi gramofonov, in ni skrivnost, kje se lahko dobijo različni deli za sestavo gramofonov. Saj internet je močen medij.

in upam, da se ne vidiš v HP6

Stari režim = komunizem

Mimogrede. Avdio sceno poznam še od časov izpred znamenitih polemik v prilogi delo in dom.

Moje mnenje se je oblikovalo na podlagi mojega razumevanja in videnja stvari. Če si dobro prebereš moj tekst lahko vidiš, da si do pred kratkim imel v mojem pogledu kar nekaj adutov navklub "možnemu" sugeriranju ostalih vpletenih strani.

Tudi jaz ti iz vsega srca priporočam, da si prebereš svoje tekste, če ne gre drugače pa ob pomoči nekoga, ki ti bo pomagal stvari bolje razumeti oz. videti iz drugega zornega kota.

lp
matej isak

Na vrh

OdgovorNapisal/-a kuzma2 » Ne Maj 15, 2005 9:02 pm

???!
FK
kuzma2

OdgovorNapisal/-a Andrej Horvat » Ne Maj 15, 2005 9:30 pm

[quote="matej isak"]
Tudi jaz ti iz vsega srca priporočam, da si prebereš svoje tekste, če ne gre drugače pa ob pomoči nekoga, ki ti bo pomagal stvari bolje razumeti oz. videti iz drugega zornega kota.

lp

Ravno to sem hotel nakazati. Trudil sem se, da bi z razumskim načinom odprl oči nekaterim tu. Kako da ne vidijo, da so osamljeni in da gre za samo nekaj teh, ki živijo na svojem otoku in ne vidijo preko plota. Kako lahko očitajo drugemu to kar sami počno? Vsak, a dobesedno vsak, s katerim sem se o tem pogovarjal, pravi enako.

Pa nisem noben tak ali oni fan.

Zanima me preprosto audio kot hobi. Zelo rad komuniciram s pametnimi ljudni, če se le da, tudi s konstruktorji od katerih resnično lahko zveš veliko. Od konstruktorja, ki je pripravljen odkrito komunicirati, tudi na provokativna vprašanja, ki so predpogoj za čar komunikacije, lahko resnično veliko izveš. Če ne upaš zastaviti zanimivega vprašanja, ker te bo nekdo napadel, to ni komunikacija ampak nekaj pritlehnega.

Veliko zanimivih ljudi se najde na forumih. Pa poglejte to kako se vsakemu, a dobesedno vsakemu, ki količkaj po svoje misli, podtika to in ono. Kak nivo pisanja je na tem forumu in kak je nivo tolerance. Dobesedno te pošiljajo nekam. :roll: Potem lahko samo še čakaš, da te izbrišejo.
Andrej
Andrej Horvat

Na vrh

OdgovorNapisal/-a kuzma2 » Ne Maj 15, 2005 9:47 pm

Ko grem v neko restavracijo ali gostilno in mi tam ni bilo dobro, pač ne grem več tja. Običajno obiščem gostilne na priporočilo nekoga. Mogoče boste morali kaj reči o osebi, ki vam je priporočila ta forum, ki pač vam ne odgovarja? Enim je najboljša pizza, drugi pa hočejo kaj več.

Razumsko bi odprli oči? Komu?Še enkrat vam priporočam, da pojdite naokoli, poslušajte različne sisteme in se nato odločite komu bi odpirali "ušesa".

PS: V Sloveniji poznam največ 20 ljudi,ki se sploh lahko pogovarjamo o res vrhunskem zvoku! Verjamem , pa da jih je še vsaj 5 ,ki pa jih ne poznam!

PSPS:Če je vaša želja res samo dober zvok, boste, upam, prenesli tudi ta forum!
FK
kuzma2

OdgovorNapisal/-a Andrej Horvat » Ne Maj 15, 2005 10:03 pm

[quote="administrator"]

PS: V Sloveniji poznam največ 20 ljudi,ki se sploh lahko pogovarjamo o res vrhunskem zvoku! Verjamem , pa da jih je še vsaj 5 ,ki pa jih ne poznam!

!

Trdite torej, da je v Sloveniji le 25 ljudi, ki so lahko kupci aparatur, ki jih prodajate? Po mojem se je g. Hajdinjak, ki se je odločil za ostale, odločil boljše.
Andrej
Andrej Horvat

Na vrh

OdgovorNapisal/-a Andrej Horvat » Ne Maj 15, 2005 11:02 pm

[quote="administrator"]

[quote="Andrej Horvat"] Ravno to sem hotel nakazati. Trudil sem se, da bi z razumskim načinom odprl oči nekaterim tu. Kako da ne vidijo, da so osamljeni in da gre za samo nekaj teh, ki živijo na svojem otoku in ne vidijo preko plota
Andrej
Andrej Horvat

Na vrh

OdgovorNapisal/-a kuzma2 » Ne Maj 15, 2005 11:38 pm

HI FI Nasvet:
Predlagam vam " ločitev" in zatisk HIFI ušes in želim vam veliko uspeha pri razvoju vašega avdio sistema.
FK
kuzma2

OdgovorNapisal/-a Andrej Horvat » Po Maj 16, 2005 12:49 am

[quote="administrator"]HI FI Nasvet:
Predlagam vam " ločitev" in zatisk HIFI ušes in želim vam veliko uspeha pri razvoju vašega avdio sistema.

Vidim, da ste še zmerom v bližini pisarne. Hvala za dobronamerni predlog. Te vaše predloge sem prenehal upoštevati pred cca. 5 leti, tako da tokrat ne bi ponavljal starih napak.

Tudi jaz vam želim veliko dobrega, zdravja, dobre družbe in zvoka, ki vam bo všeč.
Andrej
Andrej Horvat

Na vrh

OdgovorNapisal/-a kuzma2 » Po Maj 16, 2005 7:46 am

G. Andrej

Ni problema, vem da je v D. tolpicah veliko tople vode in tam sploh ne potrebujte pip, ker povsod samo kaplja. Toda saj jih itak edini sami izdelujete, mar ne? Čudim se samo, da niste našteli celotnega vašega sistema. Par znamk, ki sem jih v preteklosti tudi zastopal in sem prepričan, da ste jih tudi kupili ,ker ste bili kot pravite, zavedeni.

Torej ne poznate nobenega Kuzma iz vaših krajev? Namreč v DT živijo trije in vi jih izgleda ne poznate. Mogoče ste njih kontakirali za nasvet in ne mene. Vem, da ne boste na to odgovorili, ampak prepričan sem, da boste to vsaj prebrali. Pa še nekaj, vaš sistem izboljšate lahko zelo enostavno- kupite tisto, kar sam ne zastopam, pa bo! Zelo enostavno!

PS: HP zgodbice vas niso nič ganile?
FK
kuzma2

OdgovorNapisal/-a Dare Rutar » Po Maj 16, 2005 1:19 pm

Jasno, spet Hajdi u eni od svojih inkarnacij. Dober ulov gašper.

"Andrej" vloga kao kuzminega kupca ti tudi ne leži in si ostal na tankem ledu argumentov in protiargumentov in seveda izpadel tako kot zmerej - škodoželni in razdiralni guru wannabe. Zdej se pa odplazi spet nazaj pod svoj mostiček in se....pa sej poznaš vajo.
Dare Rutar

Verski fanatizem

OdgovorNapisal/-a Rogouc » Po Maj 16, 2005 1:50 pm

Saj ne morem verjet. :P :P :P

Dragi Andrej H.!
Lepo da priznate, kaj Vas muči. V življenju se še niste uspeli naučiti, da ste za svoje napačne odločitve vedno krivi sami. Cviljenje v stilu Bil sem zaveden! je navadna oslarija za naivce. Zaveden si lahko samo v primeru, če to hočeš biti oziroma nisi pripravljen sprejeti težo odločitev na svoja ramena. Tisti, ki nočejo biti zavedeni, jih ni mogoče zavesti. To je stvar osebne odločitve, prepričanja in načelnosti, ne pa takih oslarij ki jih Vi pišete.

Neverjetno je tudi to, kako se mnogi znani in glasni audiofili obnašajo kot verski fanatiki, pri katerih je možna samo ena resnica, vse ostalo je pa treba ali sežgati na grmadi ali pa kamenjati, odvisno od vere. Poznate pojma Prepričanje ter Toleranca? Npr, pred davnimi časi so živeli ljudje podobni Vam. Rekli so jim križarji. Iz prosvetlejnega zahoda so pridirjali na zaplankani vzhod, kjer so v starodavnem mestu Jeruzalem že okroglih 1000 let živeli v popolni slogi pripadniki štirih verstev. Vsak je verjel v svoje, a hkrati spoštoval ostalo. Vrli fanatični križarji pa so pridrveli ter poleg ostalih krivovercvev za vsak slučaj poklali še pripadnike njihove vere, ker so bili pač sumljivi, ker niso že prej sami poklali vseh krivovercev. Kaj naj rečem, v zadnjih 1000 letih se ljudje očitno nismo nič naučili...

Rogouc
Rogouc

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na GLASBA&OSTALO 2005-2013

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost