Napisal/-a Andrej Horvat » Ne Maj 15, 2005 9:30 pm
[quote="matej isak"]
Tudi jaz ti iz vsega srca priporočam, da si prebereš svoje tekste, če ne gre drugače pa ob pomoči nekoga, ki ti bo pomagal stvari bolje razumeti oz. videti iz drugega zornega kota.
lp
Ravno to sem hotel nakazati. Trudil sem se, da bi z razumskim načinom odprl oči nekaterim tu. Kako da ne vidijo, da so osamljeni in da gre za samo nekaj teh, ki živijo na svojem otoku in ne vidijo preko plota. Kako lahko očitajo drugemu to kar sami počno? Vsak, a dobesedno vsak, s katerim sem se o tem pogovarjal, pravi enako.
Pa nisem noben tak ali oni fan.
Zanima me preprosto audio kot hobi. Zelo rad komuniciram s pametnimi ljudni, če se le da, tudi s konstruktorji od katerih resnično lahko zveš veliko. Od konstruktorja, ki je pripravljen odkrito komunicirati, tudi na provokativna vprašanja, ki so predpogoj za čar komunikacije, lahko resnično veliko izveš. Če ne upaš zastaviti zanimivega vprašanja, ker te bo nekdo napadel, to ni komunikacija ampak nekaj pritlehnega.
Veliko zanimivih ljudi se najde na forumih. Pa poglejte to kako se vsakemu, a dobesedno vsakemu, ki količkaj po svoje misli, podtika to in ono. Kak nivo pisanja je na tem forumu in kak je nivo tolerance. Dobesedno te pošiljajo nekam. :roll: Potem lahko samo še čakaš, da te izbrišejo.