Napisal/-a Gost » Pe Apr 15, 2005 1:29 pm
[quote="Dare Rutar"]Iztok tapravo vprašane je, kaj boš ko se boš znašel na Ozrenovem mestu?
Dare, hvala za skrb. Za vsak slučaj bom "prišparal" svoj prejšnji predojačevalec (je tako lep, da bi itak ostal doma) in če HLove komponente ne bodo OK, bomo spet poslušali po starem. Glede na ceno HLa si to lahko privoščim. Bolj me skrbi servis Audiostaticov (en zvočnik resonira pod 50 Hz), ampak verjamem, da se bo Franc tu izkazal. Kaj pa rezervne CJ lampe, kaj bodo kupci, če firma propade?
Obljubim pa, da bom o problemih pisal JAVNO in ne preko zahrbtnih mailov. Ko si tako skrben do kupcev HLa, razišči še ,na tem forumu popularnega, Vikinga(naslov stranke dobiš pri meni).
Sem pa pred časom predlagal, da vsi nezadovoljneži s servisom HLa,Kuzme in ostalih, svoje slabe izkušnje objavijo. Zaenkrat je brez pripomb. Dare, verjetno imaš ti osebno s HLom slabe izkušnje? Bi jih lahko opisal in nas opozoril? Saj veš, ko so na HIENDFI pisali o Kuzma gramofonih z žeblji, smo se vsi lastniki spraševali, kaj pa zdaj. Še danes smo v dvomih , koliko časa bo to še "laufalo"!
lp Iztok