Napisal/-a administrator2 » So Mar 20, 2010 4:33 pm
Na audio forumih res lahko preberete marsikaj o meni ali Kuzma izdelkih: npr. tudi tole o meni na Audio kontaktu, kjer so seveda pisci anonimni:
mestn pu
Pridružen/-a: Sre Jan 2009 22:21
Kraj: domžale
Objavljeno: Sob Mar 20, 2010 16:51 Naslov sporočila:
--------------------------------------------------------------------------------
berni je napisal/a:
uf tebi pa dogaja...
"Ker se rad pustim presenetiti, kar je osnovno gonilo DIY. "
divje preizkušanje na slepo, brez osnovnih temeljnih znanj prav nič ne prinese..
Trideset DIY let z vmesno pavzo.
Velikokrat sem bil pri Kuzmi, še ko je savsko mivko nasipal v praprednike ohišij Stabija in smo debatirali kakšne opcije bi vse prišle v poštev za materijal krožnika...
O Stogiju takrat še niti sanjal ni.
Res je da sem poznal veliko ljudi in, ki so me prosili za nasvete o hifi problematiki npr. že leta 1976-1980. Toda , da nekdo kar ve, kaj sem oz. nisem sanjal o mojih proizvodih je pa malce huda.
Že tedaj sem sam imel vrhunski sistem ranga Quad ESL 63 in Magnepan Tympany ID in tedaj je bilo zelo-zelo malo ljubiteljev vrhunskega zvoka v YU( SL) s katerimi se je dalo konstruktivno pogovarjati o vrhunski reprodukciji glasbe. Večina je tedaj prisegala( in še) na razne Marantze, Yamahe, ipd in za njih je bil to višek zvoka.
Zato takšne izjave razumem lahko le kot promocijo nekoga, ki se ukvarja z DIY in želi biti povezan na tak ali drugačen način z neko znano avdio firmo.
FK2