akacjan napisal/-a:Ja , a ni vseen vuršt kakšen je osnovni vir : ?e je to MP3 obdelan na nevemkolkinkaj in ?e dela ok, pa kaj pol... meni je važno to, da se je digitalija po 25 letih kon?no premaknila v smeri neke lu?i na koncu...
Hvala raketarju za ponudbo DAC-a , ampak mislim, da si moram prej kupiti vmesnik med Macom in DAC-om. Kot re?eno se mi zdi Logitecov skvizboks še najboljša opcija. Malo sem razmišljal tudi o Apple TV ,pa mislim da je Logitec prikladnejši, pa še internetni radio lahko poslušaš ( ker imam teh k....v šalabajzerskih iz našega radia že prepuni k...c-v?eraj sem poslušal posnetek svojega koncerta izpred parih dni in me je prtisnl'srt' !! Ne samo ,da zadeva šumi ,kot bi kuhal kofe,ampak so mi tudi odrezal !!!!!!!!! zadnji del komada, p...a,da bi jih najrajš' tožu')
lp
A.
Seveda je vseeno. Meni ni pomemben HD,MP3, WAV, vinil ... važen je rezultat. Se ti ne zdi, da je to na teh straneh bolj redkost, kot pa pogostost?
Škoda, da nimaš MACa z digitalnim vhodom in izhodom (MACbook pro). Jaz ga imam in uporabljam samo konverter iz opti?nega v koaksialni kabel, pa direkt na HADa.