Napisal/-a fotr » To Nov 25, 2008 1:52 pm
Pa pejmo po vrsti:
Se opravičujem za žlinkrofe, nisem pomislil na tehnologijo izdelave in izvora besede iz žlice, zdaj vem, da bom jedel žlikrofe.
Nizka cena ni nikjer pogoj za manjvrednost, je pa res, da je včasih važno kdo kaj s čim dela. Čudežev pa verjetno nihče ne!
Sam sem nabavil ta DAC iz firbca, ni mi žal, res pa je da stane 145€ ( brez predelave)
Na CD "stran" se prav gotovo ne bom nagnil nikoli, potem bi raje vse skupaj zabrisal na kak terra disk, pa šibaj Julka. tudi kupujem ne CDjev. Je pa res, da, kot sem že omenil, z veseljem snamem kak flac muske, ki jo sicer ne poznam ali je zelo redka.
Največkrat pa na internetu nepoznane stvari samo poslušam in potem skušam dobiti LP.
Zakaj bi Aco pošiljal recept proizvajalcu, če to lahko proda???
Saj je enako na mnogih področjih tudi v HiFiju, nekdo nekaj naredi, drug predela in vsi hvalijo samo še predelano, konec koncev pa tudi vrhunski proizvajalci ( recimi, če to Karan je??) sčasoma delajo razne upgrade.
Kar pa se tiče trditve, da digital ni tako slab, to nisem nikoli trdil, trdil sem, da je polivinil mnogo boljši.
Še posebej če poslušaš tako musko kot jo jaz ( ne me spraševat kaj je to ker se mi ne da pisat)
Pa še ena potrošniška : v duhu novoletnih napadov na naše tošlne še pred dnevom republike iskreno voščim vsem SREČNO NOVO LETO brez ozira kaj ina na čem in s čim poslušate!!!