?isto tako iz firbca me nekaj zanima: zakaj se internetne strani ve?ine proizvajalcev HI-FI opreme (malih in velikih) tako redko osvežujejo? Zadnje leto se igram z idejo, da bi kupil nove zvo?nike in malo bolj pogosto gledam izbrane proizvajalce, ali je kaj novega...sode? po internetnih straneh velikokrat popolnoma ni? že nekaj let.

Imajo recimo nove zvo?nike, o katerih sem bral pred ve? kot pol leta, ki sem jih slišal na sejmu v Ljubljani, na intenetu pa še ne duha ne sluha o tem...
A je res tako težko nekaj spraviti na net?
 Pa saj to na?eloma dela vsaka gospodinja med pripravo kosila.
  Pa saj to na?eloma dela vsaka gospodinja med pripravo kosila.  Naj me kdo od ra?unalniško bolj osveš?enih bralcev razsvetli.
  Naj me kdo od ra?unalniško bolj osveš?enih bralcev razsvetli.
Morda tudi komentar s strani Franca...tudi na phpbb_netu ni recimo omenjenih novih izdelkov, ki niso ve? tako zelo novi. Recimo XL-štirimotorca, pa 113mm ro?ko, zdajle je prišla ven 4-point ro?ka (ali nekaj takega), pa glave so tukaj, pa verjetno sem še kaj spustil. Saj je navedena kratka opomba v novi?kah in pa opozorilo na to v forumu, amapak na "glavnih straneh" pa tega ne vidim.
Ali C-J: na njihovi strani "What's new" je navedena novost CA200 oja?evalnik, ki je star že dve ali tri leta
 . Pa vmes vem da so dali na trg še druge zadeve.
 . Pa vmes vem da so dali na trg še druge zadeve. 
?esa torej ne razumem? A je internet v svetu Hi-Fija res neprimeren medij? Rabim za novice morda FM radijo na elektronke? Ali morda ra?unalnik na elektronke