Napisal/-a Gost » Pe Apr 01, 2005 4:36 pm
[quote="administrator"]
-KC REF- preberi teste v tujem tisku- ja, saj res, jim ne verjameš( evo razlage- odj. doza je bila narejena v tovarni Shelter-Japonska- vključno s tamponskim pristopom na ohišje,in to je normalna praksa svetovnih proizvajalcev, katerim drugi proizvajalci zaupajo, da uporabljajo njihove izdelke pod svojim imenom).Ampak, nekdo da provokacijo in sedaj nekateri na to padejo.
prestopi- evo ,samo enkrat omeniš fuzbal- e, evo športni pristop avdiofilov.Bogve, kaj kdo pridobi s prestopi.
-Torej, sedaj pa mene zanima, kaj to pomeni slabo ravnanje s kupci- aja, zvočnike sem ti arogantno na dom pripeljal!
-Pa zaboga- v Sloveniji je bilo prodanih 5 kosov Vikinga in po forumu ga vlači ljubosumnost nekoga, ker je bil testiran v Vel. Britaniji. Pa saj ni nič posebnega- samo pošteno narejen predojačevalnik,toda, naj mi kdo najde nov boljši predojačevalnik na lampe za 80.000 SIT.
- Naj bi se pridružil predavanjem v Vklopu- saj sem imel predavanja- aja reklamo zase. No ja, od leta 1974 do 1983 so vsi dobili od mene nasvet brezplačno. Od leta 1983 do danes nasvet o gramofonih je bil obarvan, ampak poceni. Od leta 1983 do 1989 je bil vsak nasvet o avdio brezplačen. Leta 1989 sem izbral tiste firme za zastopanje, za katere sem mislil , da so najboljše. Ja, imaš prav- koliko se FK sploh spozna? Kupi robo ,ki jo prodajam, ali pa ne. Zelo enostavno, saj je veliko ostalih naokoli, ki znajo mogoče bolje blefirati in so bolj fini( priliznjeni) in manj arogantni.
Evo arogantnosti- sem edini v Sloveniji, ki ne živi od avdia in njegove prodaje v Sloveniji- torej, kdo ima večji interes govoriti resnico.
-Koliko lastnikov aparatur se je javilo na slab servis moje firme- ja,mogoče sem tudi njihov odziv izbrisal!!!!
Franc, zakaj se počutiš ogroženega(prej je nekdo govoril o paranoji). Vprašanje o lampah ni bilo namenjeno samo ARTu, če bi si podrobno prebral tekst ,bi videl, da sem TUDI vprašal, če pri konstrukciji kaj vpliva vrsta lamp (nevednost pač). In ti mi odgovoriš, da sem aroganten do vrhunskega izdelka??? Zanima me, ker vem za vrednost Sovtek in Sylvania lamp, pa tudi Telefunken, Mullard..... , na koncu pa seveda tudi vrednost ART-a. Pa saj sem omenil, da sem bil kandidat zanj.A ni to vprašanje za na avdio forum ?
Franc, do mene nisi bil NIKOLI aroganten in tega v mojih dopisih NI BILO ! Lahko pa ti naštejem primere, ko so prijatelji pripeljali kupce (ENKRAT in NIKOLI VEČ), ki si jih zaradi nevednosti skoraj nadrl. Mene to ne moti, kot sem pa v nekem tekstu povedal, sem te kot PRIJATELJ na to hotel opozoriti. Za to so potrebna jajca, ki jih ostali "prijatelji" nimajo !!!
In zakaj šele sedaj. Zato, ker si na enak način do manjvrednih začel delati na forumu, ki je pa malo širši kot tvoja demo soba.
Ali je bilo to o glavi težko napisati? Ponovil sem samo vprašanje na forumu brisanega teksta , na katerega odgovora ni bilo in je tudi mene zanimalo. Kot sem napisal, sem bil za to glavo tudi potencialni kupec in mislim, da ne glede na vse moje neznanje to informacijo zaslužim.Tu bi lahko samo še povedal, kakšni sta ceni obeh glav.
Prestopi. Si kdaj prebral svoj tekst, v katerem se igraš z besedami,avtomobili,frizerji??? Pa ne pričakuješ kaj povratnega v tem stilu? JA , zanima me in mogoče še koga na forumu, če se že z Bojanom hvalita, kako pa KUPCI gledajo na vajin HIFI in zakaj VAJU kdo zapusti.
Zadovoljni in nezadovoljni kupci povedo več, kot pa vajini dopisi.
Pa človek, pa si premislil, zakaj je VIKING kar naenkrat postal ZVEZDA? Jaz sem samo omenil predelavo in srečo lastnika, kaj je bilo potem pa preberi iz svojih mailov (101-BMW,G(g)orenje). Zaradi dobrih ocen (moja neumnost) sem ga priporočil prijatelju, potem pa .... naju je na koncu rešil BH ! In zaradi tega bom Bojanu sluuil celo življenje, a ne :lol: :lol: :lol:
Od avdia vas živi kar nekaj in resnično upam, da bo tako ostalo (v naše dobro). Ste pa še vedno TRGOVCI in kot take VAS JE VSE treba jemati z rezervo . Ali bi ti pri meni kupil program, če bi ti jaz rekel, da je najboljši in ima najboljše razmerje med ceno in performansami. V najboljšem primeru jaz ne bi vedel za kaj boljšega...
Zakaj odgovarjaš glede slabega servisa meni. Isto vprašanje sem ponudil tudi za Bojana (a ni to fer). Naj ljudje spregovorijo, če je servis res slab. Če ne bo pritožb, sta zame OBA DOBRA !!! Tisto o "kitajskih" rezervnih lampah je PA RES. Tvoj servis pa bom kmalu sam preizkusil, Audiostatic(eden) mi pri frekvenci pod 55 Hz "zapoje".
Prosim, PREBERI ta tekst brez tančice JEZE in UŽALJENOSTI. Na eno od vprašanj sem dobil čisto normalen odgovor, od tebe pa...
lp Iztok