Napisal/-a trancedeejay » To Mar 13, 2007 8:19 pm
HI
Sem gledal tudi proizvode a la Monster Cable, Clearaudio, Furukawa, W&M Audio. Recimo najbolj sovrazim, ce bi recimo kupil eno "firmo" potem pa clovek dojame da je samo lepo zapakiran low cost belden ali kaj podobnega(in seveda, tudi zveni tako kot obican kabel). Za meter kabla bi recimo dal ene 20 eur (jebiga za probavanje se mi se to zdi veliko denarja, lapp kabel 3x1,5mm shieldan stane dobra 2 eur meter. Kaksen vpliv ima na zvok feritni obrocek? Ali pa recimo kaj je recimo v "skatlicah", ki so nasredi kabla - filter? Je torej vse v kablu, zilah in izolaciji?. Koliko vpliva recimo, glede na to da nas vecina pozna Oyaide, Furutech, koliko vpliva zamenjava solidnih konektorjev s temi? (Na Gryphonovem MK 3 power cordu lahko vidimo konektor za manj kot 4eur, ampak kabel poskrbi za tisto cemur je namenjen. Ali je pri vseh shieldanih power kablih, scit povezan na ozemljitev na en strani, na drugi pa v "luftu"?
Pri meni se recimo pozna kako je obrnjen napajalni kabel od ojacevalca, ker sub brni, in ce ga obrnem - tisina.
Pozna se mi tudi na obeh sistemih, ko se zalaufa neonka(na senzor) ali pa kaksna druga luc, se slisi na sistemu vklop luci kot pok.
OK, toliko zaenkrat
Have a nice Day
Matt
MUSIC IS THE KEY