Napisal/-a BH » Če Mar 31, 2005 6:48 pm
[quote="administrator"]Bojan:
Kot sem rekel- gorenje je tam na ogled vsem.
Kar se tiče servisa mojih izdelkov-ne vem kdo hodi k tebi, toda mi vse izdelke še vedno servisiramo poceni ali celo zastonj, četudi je izdelek dostikrat precej izven garancije.Mogoče so bili vsi že preje predelani in jih zato lastniki ne dajo k nam v popravilo.
Kar se tiče tvojih" težav" z AR in očitno nerazčiščenih stvari z Pear Audio je tvoja težava v tem, da si o tem prebral tukaj v rubriki avdiofilski klub( tako kot jaz prvič) .
Sedaj , namesto, da bi rešil težave, jih sam podpihuješ, najprej z anonimnimi( multiple persone) in sedaj s podpisanimi teksti tukaj in na svojem forumu z napadi name in moje delo. Preiskušen način, kako odvrniti svoje probleme od sebe.
P.s.: pozabil si omeniti- mogoče ne veš, pa ti povem kar sam- tudi meni so se vžigali ( velenje) ojačevalniki na lampe- Beard, Fourier OTL, toda CJ ali Nestoroviči nikoli.
PSPS: hvala lepa za tako reklamo, toda ne hvala.
Gremo po vrsti. Gorenje je na voljo tudi na ogled v ob peči mojih starih staršev. Peter nikoli ni imel nobenega mojega ojačevalnika. Seveda je on sposoben marsičesa, recimo nekoč je predelel Chameleone in demonstriral, kako slabo igrajo, kazal moje kable, ki smo jih izdelali kot prototipe (takrat z opletom iz folije za čokolado) pa je kasneje to kazal naokrog (celo prodajal naprej Aninu), kazal kako sem jaz kopiral preamp iz elektorja (to mu je Malboret prinesel naprej, tisti tvojo izjavo v Journalu) .... Petru sem jaz rešil kožo v Nemčiji, ko so mu dejansko goreli VTLi (no, tam je bilo hujše, če si ga prižgal, si lahko bilo ob oči).
Sicer je pa tip verjetno na robu preživetja in bolan, tako, da se nad "mrtvimi" res ne bi izživljal. Pač moral sem odgovoriti, verjamem pa da je v hudi stiski in da se oprijemlje vsega.
Kdo je to AR. Jaz nimam nobenih težav z nobenim AR. Če je to tisti snemalec, sem na to že odgovoril. To, da ti in tvoji, razne laži s strani takih (za katere točno veste, da so laži) poudarjate, pa kaže ustrezno na vas same. Tip nima nikjer nobene teže, pa je kot tak nepomemben. Veliko več pove, da ti ti loviš za to, za kar sam veš, da ni res, pa tudi drugi vedo, da ti veš.
Nestoroviče so videli sežgane tudi drugi in to originalne. Zakaj pa misliš, da sem jih predelal in podaril naprej? Da sem vrgel vstran takratnih 5000 DEM? Za CJje me stalno prosijo, da jih popravljam, a je res, da jih leta (zaradi tebe) nisem hotel popravljati. Pred časom me je kupec CJja celo iz Čakovca, na kolenih prosil, da naj mu pomagam ker mu nihče noče (niti Božič), prosili so me pa tudi slovenski audiofili, ki so naju oba poznali, naj mu pomagam, ker sprva nisem hotel.
Glede servisa, kako pa odgovarjaš na to, da si uvozil kup kitajskih lampašev ki imajo atipične nestandardne predojačevalne in driverske lampe, nisi pa uvozil rezervnih lamp in arogantno odganjaš vse lastnike teh (češ, naj se znajdejo na internetu, kjer tega skorajda ni).
Če bom jaz potem to moral (z veliko dela in praktično zastonj) predelati, da bodo lastniki lahko to sploh uporabljali, da človek ki je to kupil ne bi ostal "praznih rok", bom pa "trabl mejker" ?!
Da ne naštevam naprej ....