Napisal/-a DaretovaSenca » Po Feb 19, 2007 4:59 pm
[quote="BH"]Ni je lepše pesmi kot je spremljava lajajočih zavistnežev (mali kužki ki jih sicer ne bi nihče opazil) ob karavani ki gre svojo pot
Že večkrat sem nekaterim udeležencem obeh forumov povedal svoje mnenje, da umetno ograjo postavljajo samo od foruma odvisni. Poznam veliko dobrih fantov z obeh strani, poznam tudi kar nekaj njihovih sistemov. In ljubezen do glasbe. Moje mnenje je, pustite provokatorje lajati, psi to delajo, kadar se bojijo. Oba foruma lahko delujeta brez napadov navzven, nasprotno, oba imata največjo skupno točko-ljubezen do glasbe. Na enem se pogovarjajo še o vinu, na drugem vedo veliko o financah, dekletih, horoskopu. Tudi prav. Pogrešam pa kritičnost članov na svojem forumu. Npr., na HIEDFI se nihče ni oglasil, ko BH proglasi neuigrani,neuglašeni zvočnik kot boljšega od 99% ostalih HIEND stvaritev? Mu verjamejo?
Če se osredotočim na teh 99%:
BH je naredil kar nekaj omaric: Chameleon,Savin,Hardliner,HL troblje ... če k temu prištejemo še zvočnik v izdelavi Explorer in Avaclon, pridemo vsaj do številke ŠEST. Se pravi, če ne prištejem še drugih zvočnikov, ki ji BH daje v ta procent sledi, da je ta razred boljši od vsaj 594 zvočnikov (z vsakim naslednjim, ki ga da v tisti procent se ta številka dvigne za 99 !!!). Se pravi, gospod BH je intenzivno stestiral VSAJ 594 HIEND zvočnikov. Tudi, če kot veliki poznavalec za vsakega porabi samo minutko časa + nekaj ur za prenos- uigravanja verjetno ne potrebuje, je to ogromno časa. In zato, da daje korektne ocene, mu ga verjetno ni bilo škoda. "In the meantime" še naredi kako novo najboljšo komponento na svetu ...
Tudi ko sem bil "na drugi strani", mu tega nikoli nisem verjel, kar sem tudi javno povedal. In bil odstranjen. Da je šla lahko karavana v miru naprej? Če je na nasprotni strani še kak član, ki v najboljše komponente na svetu verjame, sem vedno pripravljen narediti demo npr. med HL Reference predojačevalnikom in mojim trenutno referenčnim, med phono stopnjo , med kabli ... HL komponenti, ki sem ju imel, sta bili na nivoju, še zdaleč pa ne ultimativni. PIKA. Sistem je slišal na drugi strani, tudi od BH ja, zelo cenjeni kritik zvoka Primož Zevnik in bil ZELO ZADOVOLJEN s slišanim. Še več, moj sistem ga je opozoril na slabosti njegovega in je to tudi prenesel BHju. Lajajoč odgovor mi Primož ni prenesel v celoti, ker mu je bilo pod njegovim nivojem. Ja, BH ocenjuje tudi na daljavo.
Mi je pa že od samega začetka samogradenj zanimivo, da fantje skoraj ignorirajo BHjeve zvočnike. So jim bili Avaloni, JmLabi in Diapasoni bolj všeč od BHjevih? Po drugi strani pa mu zaupajo kretnico? Ampak to je že vprašanje za HIENDFIjevce. Na žalost bo zalajal itak samo BH in mi, kot članu tega foruma očital zavist. Tudi prav.
Če BH zaradi davkarije ne upa povedati, koliko različnih komponent je prodal (vsaj približno!), naj pa vsaj pove, koliko ljudi, ki SO IMELI NJEGOVE KOMPONENTE, je zapustilo njegovo karavano. In kdo od aktivnih(ponavljam AKTIVNIH) na forumu ima kakšno njegovo komponento. Saj vem, namesto odgovora bom spet poslušal lajanje. BHjevo in lajanje njegovih "skritih adutov" ...
lp Iztok
P.S.: Bom povedal še eno resnično o mojstrovem ocenjevanju na daljavo. Ko je BH popljuval mojo oceno kablov CrnegaP(moje zadnje javljanje na forumu), za katere sem povedal, da so preveč ostri(grobi) v primerjavi za Nordost Valhallo, se je vsul plaz LAJANJA. Na Multimedia sejmu sem se pogovarjal z avtorjema tega izdelka, ki sta mi povedala, da je bil kabel zares bolj grob, ker je tak ustrezal njunemu sistemu in da je BH poslušal drugačnega.
Še enkrat, člani obeh forumov, naši cilji so enaki ne glede na LAJANJA koristoljubcev. Pa četudi so poti drugačne.