Napisal/-a PSD » To Jan 23, 2007 7:45 pm
@trancedeejay: ja pri prelomljenem paketu se je šlo za robo za očeta, kjer sem bil posrednik. Ko je videl, da nič ne manjka, jim ni nič več zatežil.
Pri zadnjem paketu (mojem) je bilo pa tako. Ob prevzemu je deloval kolikor toliko OK. Mogoče malo pobutan paket. jaz sem podpisal in šel. vesel, da sem s totalno zamudo vsaj dobil darilo za NL. Ni da šlovek praznih rok hodi ;) Pa še sem bil precej na knap s časom.
Ko se je pa zadeva odprla, ja jezusmarijabohpomagej. kosovni material ne pa izdelek. embalaža poškodovana, sam izdelek večkrat polomljen, ipd. Sem malo boljep ogledal - čudežno so mesta poškodb sovpadale s "pobutanostjo" paketa. Mimogrede, zadeva je bila dobro zavita in zaščitena.
Sem videl, da piše na nalepki, da imam 7 dnevni reklamacijski čas. FINO! :)
No ker je bil v planu ravno vikend, sem se nameraval lotit tega po vikendu. Kapitalna greška. So se začeli izmotavati, da to velja predvsem če bi reklamiral in sploh ne prevzel. Pa da če pa že, bi moral pa takoj nazaj prit, ko sem videl poškodbe. SKRATKA BLABLABLABLA.
Ker mi je potem pošilhatelj ponudil, da mi povrne del vrednosti, sem se zadovoljil s tem.
@admine - točno to. Ko se pogosto dogaja, mora biti nekaj narobe. Pri meni se je skladiščnik malo zagovoril. Je rekel, da "tale kurir pa očitno ni dosti prida. imamo polno pritožb in reklamacij zaradi njega" ???
JA FINO! zakaj pa potem sploh še dela?
No najlepši del je, da dam vedno svojo telefonsko in še od vsake službe so me že ob prihodu pošiljke v SLO poklicali da smo se zmenili za dostavo, RAZEN DPD.
Skratka, jaz zdaj strogo poudarjam, da naj mi v SLO ne pošiljajo prek DPD. Čeprav tudi to ni ziher. Namreč ravno slednji paket je bil uradno poslan prek nacionalne NL pošte. Kako je potem prišel v roke DPDju pa noben ne ve. Moral bi priti prek TNT post tudi v SLO (ker ima TNT zdaj lastno službo na področju SLO).
Jaz sem spraševal tudi na Agenciji. Pa so rekli, da enostavno je postala konkurenca prevelika in si dobesedno "kradejo" pošiljke. Na vprašanje, ali bodo kaj ukrenili je sledila tišina.
En lep dan