Napisal/-a DaretovaSenca » Po Jul 04, 2005 11:00 am
[quote="Dare Rutar"]:lol: :lol: :lol: Iztok. Pa ne da te je par "otroških" prizadel. Sej si penast k hajdi, ko pogleda svojo ožgano samogradnjo. A aco ti gre u nos? Dej še mal ga popljuvi da boš hujši profi. Še mal pa bo zate ratal to kar je za hajdija kuzma...pol pa med vama ne bo več velike razlike. In mimgrede a misliš, da koga zanimajo tisti obskurni moskontarji na katere tripaš? :roll: A misliš, da si zato kej boljš k ostali? Give me a break. 8)
Dare, pa ne, da ti je pena zalila še tistih nekaj sivih celic, ki so ostale v zgornjem delu. :?: :?: :?:
Mene tvoje glasbeno mnenje popolnoma nič ne gane, bom pa zaradi ostalih članov foruma, ki so že slišali in pohvalili posnetke na hitro predstavil nekaj dejstev.
Aco ne snema z dvema mikrofonoma, jaz pa nimam tehnike in NE ZNAM snemati z več mikrofoni... Nisem in se tudi nimam za profija, mi pa vseeno ni jasno, zakaj s tako opremo(Abbey Road mešalka...) delajo za nas avdiofile tako slabe posnetke. Moja oprema za snemanje ni vredna več kot 2000 Evrov !
Glede na različnost, nimam vzroka za pljuvanje ??? Pa ti, zakaj kot "pravi
avdiofil" pljuvaš po mojem delu ,FOUŠARIJA? Me pa vseeno zanima, kateri Acotov izdelek se vrti npr. v Vklopu ? Si poslušal katerikoli moj posnetek ? Enega imajo celo v Vklopu, vzemi si enkrat čas in ga poslušaj ... potem pa ga konstruktivno "popljuvaj".
OBSKUREN (slovar tujk CZ): :shock: :shock:
1, mračnjaški,nejasen,nerazumljiv
2. neznan,nepomemben,zakoten
- Paul McCandless :8 samostojnih ploščkov in 25 s skupino Oregon in še veliko sodelovanj - podatki so z www.AllMusic.com )
- Ken Vandermark : 26 ploščkov... 1999 dobil MacArthur "Genius" nagrado, pred njim sta jo dobila Cecil Taylor in Anthony Braxton. Večino te nagrade je "pokuril" za organiziranje koncertov Peter Brotzmana
- Alexander Balanescu : Študij klasične violine v Londonu, New Yorka (Juilliard). Vodja Balanescu kvarteta, sodelavec Michael Nymana. Vedno razproda koncerte po Sloveniji
Peter Brotzman : Čez 60 ploščkov. Trenutno vodilni evropski(svetovni?) * jazzer
- Trevor Watts: 15 ploščkov + 7 z Moire Music(njegov band)
- Oliver Lake 29 ploščkov in 21 z World Saxophone kvartetom
- Gerry Hemingway 15 ploščkov
- Harry Tavitian - pianist, ki je na lanskem jazz festivalu v glasbeni šoli izvabil solze v oči lokalnih poslušalcev in mladih nadebudnih pianistiov
- The Necks : 13 ploščkov + solo projekti vseh treh članov
- Zlatko Kaučič - vsako leto nastop v Cankarjevem domu, vodi šolo mladih glasbenikov v Novi Gorici, katere produkt je band KOMBO (na TV je bil že njihov koncert)
...
Dare, če nimaš pojma o glasbi, se vsaj ne blamiraj z izjavami ...
Si se mogoče kdaj zamislil, da je bil tudi Wagner(hvala "obskurnemu" nemškemu vladarju, da ga je finančno podpiral) za tiste čase "drugačen", danes pa je klasika ? Verjetno ti bes in fovšarija treznega razmišljanja ne dopuščata. :oops: :twisted: :oops:
Dare, če ti bo kdaj glasba zares kaj pomenila, potem boš opazil, da se z njo NE BOŠ HVALIL, ampak v njej samo užival in z ustreznimi sogovorniki delil te "triparske" izkušnje. Med veliki užitki so tudi srečanja z glasbeniki, ki odprtemu človeku lahko marsikaj dajo. Najprej probaj s Ceco, ki jo dobro poznaš ! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Več na WWW.HIENDFI.COm v HP zgodbicah.
Iztok