Živijo,
?isto tako iz firbca me nekaj zanima: zakaj se internetne strani ve?ine proizvajalcev HI-FI opreme (malih in velikih) tako redko osvežujejo? Zadnje leto se igram z idejo, da bi kupil nove zvo?nike in malo bolj pogosto gledam izbrane proizvajalce, ali je kaj novega...sode? po internetnih straneh velikokrat popolnoma ni? že nekaj let.
Imajo recimo nove zvo?nike, o katerih sem bral pred ve? kot pol leta, ki sem jih slišal na sejmu v Ljubljani, na intenetu pa še ne duha ne sluha o tem...
A je res tako težko nekaj spraviti na net? Pa saj to na?eloma dela vsaka gospodinja med pripravo kosila. Naj me kdo od ra?unalniško bolj osveš?enih bralcev razsvetli.
Morda tudi komentar s strani Franca...tudi na phpbb_netu ni recimo omenjenih novih izdelkov, ki niso ve? tako zelo novi. Recimo XL-štirimotorca, pa 113mm ro?ko, zdajle je prišla ven 4-point ro?ka (ali nekaj takega), pa glave so tukaj, pa verjetno sem še kaj spustil. Saj je navedena kratka opomba v novi?kah in pa opozorilo na to v forumu, amapak na "glavnih straneh" pa tega ne vidim.
Ali C-J: na njihovi strani "What's new" je navedena novost CA200 oja?evalnik, ki je star že dve ali tri leta . Pa vmes vem da so dali na trg še druge zadeve.
?esa torej ne razumem? A je internet v svetu Hi-Fija res neprimeren medij? Rabim za novice morda FM radijo na elektronke? Ali morda ra?unalnik na elektronke