Napisal/-a Andrej Horvat » Po Maj 16, 2005 3:35 pm
[quote="Rogouc"]Saj ne morem verjet. :P :P :P
Dragi Andrej H.!
Lepo da priznate, kaj Vas muči. V življenju se še niste uspeli naučiti, da ste za svoje napačne odločitve vedno krivi sami. Cviljenje v stilu Bil sem zaveden! je navadna oslarija za naivce. Zaveden si lahko samo v primeru, če to hočeš biti oziroma nisi pripravljen sprejeti težo odločitev na svoja ramena. Tisti, ki nočejo biti zavedeni, jih ni mogoče zavesti. To je stvar osebne odločitve, prepričanja in načelnosti, ne pa takih oslarij ki jih Vi pišete.
Neverjetno je tudi to, kako se mnogi znani in glasni audiofili obnašajo kot verski fanatiki, pri katerih je možna samo ena resnica, vse ostalo je pa treba ali sežgati na grmadi ali pa kamenjati, odvisno od vere. Poznate pojma Prepričanje ter Toleranca? Npr, pred davnimi časi so živeli ljudje podobni Vam. Rekli so jim križarji. Iz prosvetlejnega zahoda so pridirjali na zaplankani vzhod, kjer so v starodavnem mestu Jeruzalem že okroglih 1000 let živeli v popolni slogi pripadniki štirih verstev. Vsak je verjel v svoje, a hkrati spoštoval ostalo. Vrli fanatični križarji pa so pridrveli ter poleg ostalih krivovercvev za vsak slučaj poklali še pripadnike njihove vere, ker so bili pač sumljivi, ker niso že prej sami poklali vseh krivovercev. Kaj naj rečem, v zadnjih 1000 letih se ljudje očitno nismo nič naučili...
Rogouc
V prvem delu se z vami strnijam. Ne trdim, da je bil kdo kriv, da sem verjel napisanemu. Za napisano je kriv tudi g. Franc Kuzma, le da ni v tem poanta. Poanta je v tem, da je to (ali bi naj bil) Forum. Na forumu vsak pove svoje mnenje. Jaz sem povedal svojega, da ne bi še nekdo, po svoji lastni krivdi, nasankal. Mislite, da nihče ne more pasti na te fore glede napisanega, ocen, kritik, itd. Bi prav rad slišal vaš sistem doma in ugotovil, kje je razlog za to vašo nabrano ....
Glede drugega, priporočam, da si preberete še kako zgodovinsko knjigo. Križarji so šli osvajat sveta mesta. Bili so verni. Niso imeli denarja za prevoz, pa so se z benečani pogodili, da bodo sredstva za prevoz zbrali z ropanjem. Cilj naj bi opravičeval sredstva.
Danes, američani, počno nekaj podobnega. To vas ne moti? Ali pa ste preveč "svetovno" naravnan pa "to razumete v širšem kontekstu"?
Zanimivo, kako ste prišel do križarjev. Očitno vam na tem forumu primanjkuje idej za pisanje.
Neverjetno je tudi to, kako se mnogi znani in glasni audiofili obnašajo kot verski fanatiki, pri katerih je možna samo ena resnica, vse ostalo je pa treba ali sežgati na grmadi ali pa kamenjati, odvisno od vere
Vi, ki pišete tako nekulturno, agresivno in brez vsakega argumenta, trdite zgoraj navedeno? :roll: Človek na svet gleda skozi "svoje" oči. Svet sodi po sebi. (Svoje in Kuzmine oči, če gre za "človeka" vaše sorte.)