[quote="Rogouc"][quote="Andrej Horvat"]Ampak jaz imam doma CJ PV10 - predelanga. Prej mi ni zaigral v nobeni konstalaciji in ne poznam nikogar, ki bi mu. Pa jih poznam kar nekaj. Jože Hrenko je imel podoben primer s svojim PV10, brali smo o Wikingih na tem forumu, ... In brez skrbi bodite, da nismo vsi norčki ki ne vemo, za kaj se gre.
Sori, ampak tega pa ne razumem!!! Zakaj si pa potem sploh kupil nekaj, kar v sami osnovi ne tebi ne komu drugemu v nobeni konstalaciji ne funkcionira? Jaz sem doslej vedno kupoval samo tisto, kar mi je bilo všeč... Še nikol mi niti na kraj pameti ni prišlo, da bi kupil nekaj dragega in zanič, pa potem dal predelat. V ta namen obstajajo poceni zanič naprave.
Rogouc
Tu se povsem strinjam z vami. Naredil sem napako. Človek si želi nekaj dobrega, da lepo igra, dobro zgleda in da imaš občutek, da je investiral v neko vrednost. V nekaj trajnega. Preprosto sem verjel medijskemu pompu okrog teh CJjev in bral kar se je o tem pisalo v Sloveniji in v tujem tisku. Bil sem zaveden. Predelava pa je zelo lepo uspela in ne verjamem, da bi bilo neko poceni zanič aparaturo tako uspešno predelati. Ti dragi izdelki še zdaleč niso zanič, problem je, da v glavnem ne igrajo in da jih preprosto ni moč usposobiti dovolj dobro, brez DIY posega.
Veste, zelo težko je nekoga, ki je imel podobno izkušnjo in veliko nas je takih, in ki je naposled, po DIY posegu dobil to kar išče, prepričati v to, da je v zmoti. A mislite da so okrog g. Hajdinjaka resnično samo norci? Bi se začudili, ker sicer samega g. Hajdinjaka ne poznam, poznam pa veliko ljudi, ki imajo neposredni stik z njim. Bojim se, da gre tam za intelektualno elito Slovenije ... (zakaj se ponovno nelagodno počutim, ko to pišem. Imam občutek, kot da bo nekdo vame zalučal kamen).