Ve?erja pri ?adu

avdio-sem so premaknjene tudi vse stare teme

Ve?erja pri ?adu

OdgovorNapisal/-a Rogouc » Ne Jul 17, 2005 10:00 pm

Prosim da oprostite, ampak okrevam po ohceti, pa bom samo par slik gor fliknil, pisat se mi pa ne da...

Slika
Slika
Slika
Slika
Kuzma: "...še zmer nimam ideje, kuko nej ta nou DA2C motor monteram, da mi nau kr naprej gurtne dol metal..."
Puš: "Ma boli me *****!!!"

Slika
Vpliv oplemenitene cigare... :P

Slika
Slika
Slika
Slika

R
Rogouc

OdgovorNapisal/-a Marko Puš » To Jul 19, 2005 2:34 pm

"Avdiofilska večerja" ni bila tako poduhovljena, kot bi morda kdo lahko sklepal iz slik. Mislim, da je bilo kar zabavno, prijetno in okusno tako, da bo tudi ta dogodek po vsej verjetnosti postal vsakoletna tradicija.

Ne pozabimo, da je namen tovrstnih dejavnosti predvsem intenzivirati medsebojno spoznavanje, zbliževanje, druženje, izmenjava mnenj, stališč in še česa. Zanimivo je tudi, da so tovrstne dejavnosti drugje(avdiofilsko bolj razvite države) bolj izjema kot pravilo. Branko Božić mi je po svojem drugem predavanju v klubu zaupal, da tako pestre klubske dejavnosti celo v Angliji ni, pa čeprav vemo, kaj ta država pomeni v avdiofilstvu. Tako kot v večini držav tudi tam kraljuje internet, neposrednih stikov, organiziranih druženj, predavanj, delavnic in demonstracij pa izven dogodkov, ki jih pripravljajo proizvajalci in ki so večinoma rezervirani za posvečene novinarje, skoraj ni. To so pač negativne posledice interneta za katerega govorijo, da zbližuje ljudi. Ja seveda, nekako tako kot mobilni telefoni.
Meni pa je bližje misel: Razmišljajmo moderno, živimo staromodno! Prijetne počitnice vsem.
Marko Puš

OdgovorNapisal/-a Rogouc » To Jul 19, 2005 5:42 pm

Vse lepo in prav, ampak nekaj me je pa grozno motilo - namesto Azre je kelnaril kr en tip. Kaj me briga, če je tam zaposlen kot kelnar...

:lol: :lol: :lol:

R
Rogouc

POZDRAV ZIMI

OdgovorNapisal/-a Marko Puš » Po Nov 14, 2005 2:03 pm

Z ozirom na "popoln" uspeh poletne večerje, bo 30. 11. 2005 novo srečanje z delovnim nazivom POZDRAV ZIMI. Tisti, ki ste bili na prejšnji večerji ste seveda "naravni" udeleženci, ostali pa prosim za prijave. Podrobnosti o času in kraju večerje sledijo v kratkem.
Marko Puš

OdgovorNapisal/-a fotr » To Nov 15, 2005 11:56 am

Že mogoče da smo po defoltu računani ampak midva z Andražem imava ta večer abonma v Monsu in če bova prišla bova zamudiola, nama je pa zelo žal
fotr
mod

Kraj: Škrilje vas nad Igom

OdgovorNapisal/-a Marko Puš » To Nov 15, 2005 3:37 pm

Abonma, a....? A je to del tiste "liberalne vzgoje", o kateri si govoril v oddaji Polnočni Klub?
Marko Puš

OdgovorNapisal/-a fotr » To Nov 15, 2005 3:49 pm

Gre za abonma o katerem sem ti že govoril, več izveš na http://www.napovednik.com/index.php/id/38803/ če pa je to del liberalne vzgoje ne vem, morda bolj zgled. Vsekakor pa Andraž ni bil deležen neke prisile mapak bolj pogovorov. Pa vsepovsod sem ga vodil s seboj. Pa mu je všeč HiFi, pa jazz pa vsaka dobra in kvalitetna glasba itd.
Skratka žal se nam to pokriva
fotr
mod

Kraj: Škrilje vas nad Igom

OdgovorNapisal/-a Marko Puš » To Nov 15, 2005 3:53 pm

No, pa pridita vsaj na digestiv.
Marko Puš

Re: POZDRAV ZIMI

OdgovorNapisal/-a Rogouc » Sr Nov 16, 2005 10:37 am

[quote="Marko Puš"]..., bo 30. 11. 2005 novo srečanje ...

Pa od vseh datumov glih tale?!?!? Takrat se namreč dogaja tole... [url=http://www.cd-cc.si/_Cankarjev_Dom/prvastran/prireditve_posamezna.php?id_pr=1785&id_kategorija=katgla&kol_dan=30&kol_mesec=11&kol_leto=2005&lang=si&navactive1=1&navactive2=0#prireditev] Koncert zbora ruske patriarhije [/url]

No, razen... ...saj verjetno boste zgodaj zaključili, ane? Se pravi, zgodaj zjutraj? :P :P :P

Rogouc
Rogouc

Re: POZDRAV ZIMI

OdgovorNapisal/-a ak » Sr Nov 16, 2005 1:21 pm

[quote="Marko Puš"]... ostali pa prosim za prijave....

Evo moje prijave.

Čeprav priznam, da me lahko računate malo z rezervo. Običajno imam smrtno resen namen priti (tudi na recimo A.klub), pa me vedno nekaj povozi. Ponavadi je to čas. Upam, da bo tokrat drugače (namreč, da me ne bo nič povozilo, ne pa, da me bo povozilo kaj drugega kot čas :) ).

lp
AK
Uporabniški avatar
ak

Kraj: Novo mesto
Na vrh

POZDRAV ZIMI

OdgovorNapisal/-a Marko Puš » To Nov 22, 2005 5:19 pm

Avdiofilska večerja z delovnim naslovom POZDRAV ZIMI bo v sredo 30.11.2005 ob 19.00 uri , v novejšem delu gostilne POD ROŽNIKOM oziroma po domače ČAD.
Marko Puš

OdgovorNapisal/-a kuzma2 » To Nov 29, 2005 6:29 pm

Ljubljana- Gostilna pod Rožnikom- ČAD- zaenkrat nas bo okoli 14-16. In izgleda, da je "Pozdrav zimi" zelo primeren naslov.

lp

Franc
FK
kuzma2

POZDRAV ZIMI

OdgovorNapisal/-a Marko Puš » Sr Nov 30, 2005 2:48 pm

...Azre ne bo na večerjo, razen če prepričate Igorja, da jo povabi. Sicer pa se boste spet lahko slinili naslednjo sredo na Avdiofilskem Klubu.
Marko Puš

OdgovorNapisal/-a kuzma2 » Če Dec 01, 2005 7:44 am

Družba in večerja je bila zelo prijetna. Bili so avdiofili z 30, 20, 10 in 5 letnim stažem. Malo družabnega druženja, malo avdiofiliranja in seveda malo komentiranja o tem in onem.

Vidimo se zopet v Vklopu 7. Dec in seveda zopet
na "Pozdrav trobenticam " nekje pomladi.
FK
kuzma2

OdgovorNapisal/-a VCC » Če Dec 01, 2005 9:19 am

Živijo!

[quote="administrator"]Družba in večerja je bila zelo prijetna. Bili so avdiofili z 30, 20, 10 in 5 letnim stažem. Malo družabnega druženja, malo avdiofiliranja in seveda malo komentiranja o tem in onem.

Bilo je tako prijetno, da smo se skoraj pozabili slikat. Ampak v zadnjem trenutku smo se ovekovečili z 1 in 0. :)
LP; VCC
VCC

Na vrh

Naslednja

Vrni se na HIFI 2005-2013

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 23 gostov