Najprej hvala g. KF. Bo že vedel zakaj. Tu notri sem zelo nov. Malo bi vas vse skupaj okaral ker se med sabo javno zelo "podjebavate". Morda ne poznam vašega načina komuniciranja. Pri g. KF sem pred dobrimi 9-mi leti bil v njegovem demo studiu v Predvoru. Najbolj mi je ostalo v spominu "jebeš tehniko glasba je tisto kar je važno". Pa mi je le odkril kaj me moti pri napravi za poslušanje glasbe. Zelo dolgo se pripravljam zgraditi nek sistem za "dobro" reprodukcijo glasbe. Ha denar in s čim se lahko pomirim. Z g. HB sva tudi nekoč kontaktirala. Imam vašo ponudbo proizvodov. Pa sem za 10 let vse to zanemaril. Ker sem malo težil pa še moj problem. Imam MF X-PRE, MF X-AS100 ter MISSION 781. Kakšen CD naj bi bil zraven? Zelo mi je bil všeč AUDIO ANALOG PUCCINI. To je bil pač najboljši CD pri meni. Zelo se ogrevam za MARANTZ 6000 KIS. Ali ima kdo od vas kakšne izkušnje z mojim ojačanjem? V naprej se vam vsem skupaj na forumu zahvaljujem.
PS: Zlo mi je žal za audio refinements ki ga je imel KF kot rabljenega. Sem ga takrat slišal. Bi ga takoj vzel.