ODJEMNE DOZE

avdio-sem so premaknjene tudi vse stare teme

ODJEMNE DOZE

OdgovorNapisal/-a Gost » To Apr 05, 2005 12:00 pm

Ima kdo izkušnje z GRADO The Statement MM odjemno dozo ?http://www.gradolabs.com/frameset_main.htm

lp Iztok
Gost

Re: ODJEMNE DOZE

OdgovorNapisal/-a BH » To Apr 05, 2005 1:49 pm

[quote="iZupan"]Ima kdo izkušnje z GRADO The Statement MM odjemno dozo ?http://www.gradolabs.com/frameset_main.htm

lp Iztok

BH je napisal:
..................................................

odgovor je prenešen na provokacije-admin
BH

Kraj: Murska Sobota, Ljubljana,

OdgovorNapisal/-a kuzma2 » Če Dec 15, 2005 9:55 am

Dynavector DRT XV 1-A, ki je sedaj v mojem sistemu že dala skozi nekaj prvih začetnih ur:

Za mene do sedaj najboljša odjemna doza, ki pomika meje vinilne reprodukcije zopet še malce naprej in to na način , da ima poslušalec še večji občutek biti v dvorani ali da pred njim igrajo inštrumenti kot na odru s vso svojo veličino in prepričljivostjo.

Npr. pri testiranju med drugim vedno uporabljam tudi ploščo lahkotne operete na DGG- 2707-088 Strauss- The Fledermaus- Kleiber, kjer na začetku poje Alfredo za sceno( naj bi pel na ulici, kjer ga v sobi posluša Adele).Ta del uporabljam že preko 20 let, vedno isti del. Ta del je bil predvajan najman 2000x in je še vedno zelo poslušljiv,ki vedno zveni zamolklo, ker poje za sceno daleč zadaj levo. Toda vokal je navkljub temu dokaj odprt in definiran( ko seveda sistem igra kot mora). Toda prvič se sliši tudi odmev vokala za sceno. Neverjetno!

Karakter zvoka je med Miyabi 47Labs in Benz LP vendar s še bolj prečiščenim zvokom oziroma še manj koloracij. Po dogovoru se lahko pride poslušat celotni sistem.
FK
kuzma2

Vrni se na HIFI 2005-2013

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov