Cenzurirani teksti

avdio-sem so premaknjene tudi vse stare teme

Cenzurirani teksti

OdgovorNapisal/-a BH » So Apr 02, 2005 3:55 pm

Šele sedaj sem opazil, da so bili nekateri moji teksti cenzurirani.
Glede na to, da je šlo za povsem normalno vsebino (ki se očitno Francu ni zdela taka, oziroma ne pričakujem, da bo izjavil resnico), sem se prisiljen odjaviti iz tega foruma. Na eventuelne laži in podtikanja, ki bi lahko sledile, bom odgovarjal na www.hiendfi.com
Bojan Hajdinjak
BH

Kraj: Murska Sobota, Ljubljana,

OdgovorNapisal/-a kuzma2 » Po Apr 04, 2005 9:48 am

tvoji teksti niso cenzuirirani- tam, kjer so raztreseni po temah so tvoji originali- pri postavljanju v BH files , pa je lahko prišlo do napake, oz. sem kakšnega po pomoti izpustil.Toda mogoče je res najboljše, da to podtemo ukinem.
FK
kuzma2

OdgovorNapisal/-a BH » Po Apr 04, 2005 9:59 am

[quote="administrator"]tvoji teksti niso cenzuirirani- tam, kjer so raztreseni po temah so tvoji originali- pri postavljanju v BH files , pa je lahko prišlo do napake, oz. sem kakšnega po pomoti izpustil.Toda mogoče je res najboljše, da to podtemo ukinem.

Hvala lepa, ker se pri tej podtemi zdi, da piše nekdo, ki se mu "razmagnetil kompas".
Med drugimi si izbrisal moj odgovor pod Audio Club. Zakaj pa ravno tam, tistemu o ACOtu. Če nekdo navede laž, jaz ne smem napisati da je to laž?

Ti kot administrator bi moral predvsem cenzurirati tistega tvojega "kritika", ker tip ne obvladuje svojih " ..... strasti".
Bojan Hajdinjak
BH

Kraj: Murska Sobota, Ljubljana,

OdgovorNapisal/-a kuzma2 » Po Apr 04, 2005 10:26 am

pink ponk!
FK
kuzma2

OdgovorNapisal/-a trancedeejay » Po Maj 09, 2005 4:20 pm

No, kar se tice moderatorstva - BH je na hiendfi forumu neupraviceno izbrisal mene s foruma, ker naj bi baje streznik meni dodelil podobne IP stevilke, kot se nekaterim clanom foruma. Imamo 4 racunalnike doma, vcasih so bili odgovori napisani s FE faksa.........
Ko sem scekiral IP na enem od sosednjih racunalnikov, je izpisalo kar eno firmo v Metliki, ko sem se reconnectal je izpis IP pokazal na SIOL, vsakic je drug IP.
Vglavnem BH me je po krivem obtozil tudi da sem Dare Rutar s tega foruma, nastel je kar nekaj nickov in kao vse to naj bi bil jaz, prijavljen pa sem povsod samo enkrat. BH je zelo paranoicen, kar se tega tice in se preden koga obtozi nikoli ne preprica. Sam sem mu poslal mail naj mi poslje izpisek IP-jev zaradi katerih me je izbrisal iz foruma, pa nisem dobil odgovora.
Lahko bi tukaj odgovoril, zato sem ga namenoma omenil, ker odgovarja samo ce se ga omenja.
Torej enemu uporabniku se je s tezavo opravicil, ko ga je za brezveze skenslal - me prav zanima ali imajo ljudje res toliko casa da se prijavljajo pod vecimi imeni in se zgovarjajo sami s sabo.
Torej rad bi videl po cem je BH sklepal in me skenslal s foruma.
Have a nice Day

Matt
(P.S. ko vem da imam prav nikoli ne odneham)
MUSIC IS THE KEY
trancedeejay

Kraj: Kranj

OdgovorNapisal/-a Rogouc » Po Maj 09, 2005 6:40 pm

[quote="trancedeejay"]Torej rad bi videl po cem je BH sklepal in me skenslal s foruma.

Heh, če mene vprašaš, je stvar enostavna - on to sodi po sebi, pa potem misli, da tudi drugi enako sprevrženo razmišljajo in delajo.

Rogouc
Rogouc

Na vrh

OdgovorNapisal/-a Dare Rutar » Sr Maj 11, 2005 9:06 am

Matt poglej krasne definicije terminov paranoik in narcisoid na tem forumu, kje drugje pa poišči še značilnosti megalomanov in vse to lepo opiše vzroke tvojih težav. 8)

Argumenti? Pozabi. Lahko sam kimaš. Če ne............... :twisted:
Dare Rutar

Vrni se na HIFI 2005-2013

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 24 gostov