Napisal/-a BH » Če Mar 31, 2005 8:43 pm
[quote="marijan radaljac"]Pravzaprav me je kar strah odgovoriti, na nekem sorodnem forumu sem bil obtožen in popljuvan, da sem nekdo drug, nek kvazi audiofilski pisun, ki se prijavlja pod raznimi niki, samo zato, ker sem si drznil izjaviti, da imam PMC-je.
Šele sedaj sem to slučajno opazil. To sem vas očitno jaz "napadel".
Pred časom (to se zdaj več ne dogaja), se je skupina "klincev" prijavljala na forum pod raznimi "niki". Odkrili smo jih pod istimi IPji, potem so pa začeli uporabljati softver za spremninjanje IPjev. Če bi to pustili, da na forumu počnejo kar hočejo, bi foruma že davno več ne bilo. Sčasoma so odnehali (nekaj časa smo restriktivno blokirali in čistili prijave), pa je že dolgo mir. Povsem možno je, da ste "vletel" ravno v tem času, pa se ni dalo ločiti "plevela od zrnja". Pravijo: "kjer je vojna, so žrtve", tudi nedolžne. Dobro, s tem ne zagovarjam zmote. Če ste nedolžna žrtev hiendfia, lahko to nemudoma popravimo. Bi pa bilo modro, prijaviti se tudi na hiendfiu s pravim imenom, ker potem ne more priti do takšnih napak, oziroma je to manj verjetno.