Butalc

avdio-sem so premaknjene tudi vse stare teme

Butalc

OdgovorNapisal/-a plamenjakovasenca » Če Okt 19, 2006 12:01 pm

Dober dan Rogouc in ostali !!!!

Javlja se "Plamenjakova senca" oz slaba vest!!!
Od sedaj naprej se bom po najboljsih moceh trudil, da boste razumeli globino mojih izpadov, ki se jih tako sramujem, ampak proti hudicu si pac ne morem nic pomagati. Saj vsi poznate zgodbo o Dr. Jakillu in Mr. Hydu? UgH Pri meni je nekaj podobnega. Ko udari testosteron
v mozgane-potem moram ugh moram-KKOOPPIIRRAATT. In potem cisto ponorim. Jim bom ze dal ! Vsem! Kdo je najboljsi? Hehe Jaz seveda. Kdo je najlepsi?
Ugh-Jaz seveda. Sicer nic ne razumem kaj pocnem ampak sem pa umetelnik vseeno. Vec distorzije je pri meni - boljsi zvok hehehehe...
Sedaj bom postal pa se skladatelj, sem se trdno odlocil. Nakladal bom namrec polena in to vodoravno ter navpicno, zraven pa bom pel- in to na ves glas:
Sem mali Laznjivi Kljukec nakladac in zabavljac. Vse v enem in se vec kakor to. Sem pravi "rocket scientist", pri meni lahko narocite vse- od sajtrge(karjole-pardon samokolnice) do raketoplana. Vse vam lahko naredim v mojem neobstojecem, virtualnem in ilegalnem plamenjak labsu. Ja takole bom pel. Kaj pravis Rogouc?
Poleg tega se bom se naprej pridno lagal po katerih sejmih sem se potikal kot nosac, saj je vseeno saj jih nisem nic razumel kaj govorijo nekaj v nekih cudnih tujih jezikih. Nic jih nisem razumel. Pa kaj me briga! Zato pa lahko naprej sanjam in fantaziram! Skatle, ki sem jih prenosil pa so bile vseeno tezke!
Prav tako se bom se naprej lagal in imel vse za norce. Objavljal bom tuje teste kot svoje, poleg tega pa bom vsako popoldne signiral(podpisoval) paloma toaletne papirje in jih delil obozevalcem in to kot dokaz da sem bil res jaz to podpisani na "listi najboljsih svetovnih konstrukterjev"(ki to ni bila).
Tudi hochstapler bom se vnaprej, kitil se bom s tujim perjem, pa naj si kdo misli kar se hoce in to kolikor se bo dalo. Saj vecina itak ne ve da smo napol v ilegali. Se malo pa bomo odprli proizvodnjo v zemljankah, ker se po vaskih sejmih ze ne smemo vec pokazat! Zato pagremo kar v hi life direktno !
Poleg tega bomo sprozili se nekaj dodatnih genialnih marketinskih akcij in predstavili nekaj novih klonov ter s tem podkrepili kako smo kreativni. Pri tem bomo gledali, da bomo kar se da diskreditirali originale, ker bodo nasi kloni prevzeli mesto originalov. Poleg tega je pomembno tudi to, da se napise se "originalno klonirana" MAGNA KARTA in sicer -kot sledi:
1.Laz ima kratke noge.
2.Biti blefer je lepo
3.Butn v skalo-z glavo
4.Lepo je cviliti kot pujsek na rostilju
5.Patentirajmo povuci potegni(push-pull) pardon potegni potegni (pull-pull)4x EL34po kanalu je x ? W?
6.Goljufanje in pljuvanje po klientih je "ta naj boljs!!!"
7.Lazi tako, da sam sebi verjames
8.Kopiraj in kradi patentirane koncepte ter podpiraj piratarijo
9.Prodajaj sladoled in hladilnike Eskimom
10.Odpustite nam, saj ne vemo kaj delamo
11. Ocenjuj se naprej ter govori o stvareh, ki jih nisi se nikoli videl, kaj sele slisal
12.Ostani mali plagiatorcek in nakladac
13.Za kompenzacijo in zmanjsanje jeze in pritiska uporabljaj vse telesne odprtine in ventile
14.Bodi se naprej pozresen in zaracunavaj oderuske marze
15. Grunfa pa kar za naslednega predsednika, ali pa vsaj za zupana !!!
Ker tudi sicer ze zmanjkuje sape sem se odlocil ustanoviti novo ilegalno podjetje NATE-G LABS. Tu bomo se znizali standarde in povecali nase sicer nesramno oderuske marze.Pri tem pa ne bom pozabil se naprej blatiti trgovce in proizvajalce ter zavajati naivno mlado nepouceno klientelo.
Prodajal bom se vnaprej meglo in kalno vodo. Za najbolj vnete clane nase sekte pa caka posebna nagrada- vsteklenicen Himalajski zrak, ki ga vpnes kot bypass
med usesom in zadnjico. To omogoca boljsi pretok informacij in bolj svileno nakladanje.
Uf takole je tole. Upam da me vsi razumete in me imate se naprej radi. Vasega Plamen Jakca hehehehe.
plms
plamenjakovasenca

Re: Butalc

OdgovorNapisal/-a DaretovaSenca » Če Okt 19, 2006 1:28 pm

[quote="plamenjakovasenca"]Javlja se "Plamenjakova senca" oz slaba vest!!!

Še ena senca na forumu !
Predlagam, da pišeš konkretno in ne kar prevprek- s tem se enačiš z osebo, katere senca si ! Senca pa naj bi bila nekaj več, čeprav fizikalno to ni mogoče.
DaretovaSenca

OdgovorNapisal/-a DaretovaSenca » Če Okt 19, 2006 1:29 pm

Pa uporabljaj šumnike ! Brez njih župan postane zupan, he he !
DaretovaSenca

OdgovorNapisal/-a uroshsi » Če Okt 19, 2006 1:58 pm

[quote="DaretovaSenca"]Pa uporabljaj šumnike ! Brez njih župan postane zupan, he he !

Boljše to, kot pa da zupan postane župan :D

LP
Urosh
uroshsi

Kraj: Maribor
Na vrh

OdgovorNapisal/-a DaretovaSenca » Če Okt 19, 2006 2:04 pm

[quote="uroshsi"]Boljše to, kot pa da zupan postane župan :D LP Urosh

:lol: :lol: :lol:
DaretovaSenca

Na vrh

OdgovorNapisal/-a fotr » Če Okt 19, 2006 2:46 pm

Žal še ena tema na forumu, ki ji ne bom sledil, pa tudi sicer pretvarja ta forum v nekaj zaradi česar , po mojem, ni bil postavljen.
Vsa čast demokraciji, vendar, če ti na primer Ognjišče noče objaviti fotoreportaže s sejma Venera v Celovcu, verjetno ne gre za nedemokratičnost???( pa jih ne berem in nisem veren o.p.)
fotr
mod

Kraj: Škrilje vas nad Igom

OdgovorNapisal/-a kuzma2 » Če Okt 19, 2006 4:04 pm

Po potrebi se lahko temo premakne, blokira oz. zbriše. Podobno velja za člane, lahko se ga blokira ali izbriše.

Toda neka demokratičnost mora biti in star pregovor tudi pravi, da "resnica boli".

Vsekakor žalitve,obrekovanja in neosnovane govorice niso primerne za objavo. Res pa je , da je včasih težko to določiti, kdo je temu sodnik.

Bomo videli kaj naj bi se v tej novi temi sploh pisalo?
FK
kuzma2

Ali je Plamenjakov Jakec morda baron von Muenchhausen?

OdgovorNapisal/-a plamenjakovasenca » Sr Nov 01, 2006 7:56 pm

Plamenov Jakec rad nategujem. Imam bujno fantazijo.
Pa tudi matematika ni ravno moja domena. Dostikrat se zmotim, seveda ne v svojo skodo. Tako naprimer trdim, da stanejo
zvocniske enote za moj slavni umotvor Hardliner cca 2000 Eur... No sedaj vsaj veste zakaj je moj vzornik Baron von Muenchhausen(zvani Laznjivi Kljukec na Balkanu)?
Enote so zares cenene, zato pa je moja marza pri preprodaji toliko bolj mastna. Sicer pa je tule seznamcek in priblizna cena...Torej kdo je naj...???
Zvocnik srednjetonec GKM553 cena 3210.-SIT (ne eur!!!!!!!)
Zvocnik Visokotonec MHT 50 cena 5210.-Sit
Zvocnik visokotonec MDT 74 cena 2.200.-Sit
Zvocnik MspH-255 cena 17.050.-Sit
Zvocnik Bas MSP-38 /200pa cena 25.950.-Sit
Dobavitelj: Terna
To krat 2 je za mene 2000 Eur He he he. Se malo vec megle, se malo vec kalne vode, se malo vec natega, to pa zacinimo se malo s pljuvanjem po konkurenci
in morda se pa le ujame kaksen mulcek in mi pade na limanice. Zato rad uporabljam tudi slogan " POWER OF BULL SHIT !!!" Baron von Muenchhausen je gotovo
zelo ponosen name!
plms
plamenjakovasenca

OdgovorNapisal/-a buldozer » So Nov 04, 2006 3:40 pm

Senca Plamenovega Jakca odlicni podatki.
Pred leti je bilo baje slisati, da bodo ti zvocniki in pa se neki drugi kloni
kar pometli na svetovnem trgu...Ja kaj pa je iz tega nastalo? Ocitno
razprodaja starega srota v kitu, ki ga nihce ni hotel kupiti, seveda z oderusko marzo. Vendar pa ocitno folk le ni tako naiven, da bi se samozvani mojstri na njih sele ucili med tem pa prodajali"muda za bubrege". :lol: :lol: Se malo pa bo Jakec zbezal na Kitajsko, kjer bo zaprosil za "klonerski azil".
buldozer

OdgovorNapisal/-a Rogouc » So Nov 04, 2006 4:53 pm

[quote="buldozer"] :lol: :lol: Se malo pa bo Jakec zbezal na Kitajsko, kjer bo zaprosil za "klonerski azil".

Ja kaj pa naj kitajci z Jakcem????? Kar se kopiranja/kloniranja tiče, so kitajci doktorji zanj in si res nimajo z njim kaj ugleda zapravljat. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

R :P
Rogouc

Na vrh

OdgovorNapisal/-a buldozer » So Nov 04, 2006 5:21 pm

Ja Rogouc to imas pa tudi prav. :lol: :lol: :lol: Mogoce ga bodo pa
angazirali za filmsko zvezdo v kaksnih ezotericnih gusarskih filmih.
Zanimivo bo videti kam bodo skrili plen(ta zanic srednjetonce- ki so
dragocenejsi kot vsi diamanti tega sveta) :lol: :lol: :lol: hehehehe
buldozer

OdgovorNapisal/-a plamenjakovasenca » So Nov 04, 2006 7:05 pm

Ja hudica izgleda da imam res problem. Tolk je tega za kopirat, da ne vem kje naj zacnem, me se Kitajci ne resijo... Naslednji izum bo pa stirioglato kolo- po sistemu povuci-povuci(pull-pull).Patentirali ga bomo pa kar v kaksni zidanici ob kozarcku smarnice...
Sicer pa se v pripravi : Breaking news ....Kaj to pomeni oderuska kalkulacija pri kitih???? In pa se priljubljena Andersenova pravljica -zakaj kupovati prave stvari, ce za samo malo vec denarja lahko kupite cenene ponaredke ...
plms
plamenjakovasenca

Porocilo plamenjakove sence iz Al Klonide

OdgovorNapisal/-a plamenjakovasenca » Po Nov 13, 2006 2:49 pm

BREAKING NEWS !!!!! IZ AFGANISTANA DIREKTNO IZ PODZEMSKE JAME AL KLONIDA HEADQUARTERS!!! TUKAJ NAS PA NE BODO NASLI HE HE...
tik-tak tik tak- BUUUMMM!?!? Tukajle je stroskovnik za takozvani Chameleon(tole bi bilo pa primerno ime se za koga"od tam") :lol: :lol: ....
Cena za ohisje 14.100.- Sit po koreti
Zvocnik Bas-srednjetonec MSPH 135AD=6.680.-Sit
Visokotonec GDT 1302 =1.176.-Sit
Visokotonec Mspp-90= 1.848,74
= skupaj 23.804,74 x 2=47.608.-Sit pa se malo drobiza za polnilo, ceneni kabel in par elementkov za par grosev ter seveda primerna doza megle. Ta slaba kopija renomiranega originala pa stane oz. naj bi stala 300.000.-Sit!!! Ha... :lol: :lol:
No na koncu naj bi (bo) pa cena drasticno padla. Prodaja bojda zelo blizu nicle. Zakaj je bil do sedaj se vsak moj zvocniski projekt tako velik flop in to moji genialnosti navkljub, ve pa sam hudic ali kaka njegova zlahta!? Morda res nimam pojma kako te stvari funkcionirajo na trgu, a to seveda se ne pomeni, da ne bi mogel nafarbati kakih nadebudnih mladcev, he, he... :lol: :lol:
plms
plamenjakovasenca

Vrni se na HIFI 2005-2013

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 19 gostov