PLAMENJAK LABS

avdio-sem so premaknjene tudi vse stare teme

OdgovorNapisal/-a DaretovaSenca » Pe Okt 06, 2006 11:32 am

[quote="fotr"]Ampak vseeno me pa nekaj moti. Iztoka nimam za bleferja pa je kar nekako zadovoljen z njegovim izdelkom?

Ja, moj preamp in fono mi delujeta odlično! Prav te dni sem imel na testu Rogue preamp in mono bloka. Saj ne rečem, Rogue preamp ni slab, ampak HL ga poseka (pa čeprav znotraj izgleda "neurejeno"). Deluje mi veliko bolj "pristno", brez peglanj zvoka.

lp Iztok
DaretovaSenca

OdgovorNapisal/-a DaretovaSenca » To Okt 10, 2006 11:35 am

Gospod glavni Moderator je izgubil živce in sedaj sem res IZbrisani. Hi hi hi. :lol: Tekste bo pa kar pustil? :oops: :oops: :oops: Kdo bo naslednja grda račka :?: :?: :?: , ki se v vsem ne strinja z VSEVEDNIM?
DaretovaSenca

OdgovorNapisal/-a PSD » To Okt 10, 2006 12:04 pm

[quote="DaretovaSenca"]Gospod glavni Moderator je izgubil živce in sedaj sem res IZbrisani. Hi hi hi. :lol: Tekste bo pa kar pustil? :oops: :oops: :oops: Kdo bo naslednja grda račka :?: :?: :?: , ki se v vsem ne strinja z VSEVEDNIM?

Ne bo držalo popolnoma - saj je že kod t.i. Moderator napovedal, da jih bo ustrezno popravil ;) :evil: Pa tak demokrat :cry:
En lep dan
PSD
mod

Na vrh

Maša zadušnica

OdgovorNapisal/-a VCC » To Okt 10, 2006 12:36 pm

[quote="Rogouc"]
No problem, man. :P :P :P :P :P Ampak počasi, ker preveč na enkrat ni fer. :P :P :P :P :P
R :P

Rogouc, si že zafural. Konc je. Človek je zgodovina.
.
.
.
.
Pred nekaj časa, ko sem na trgu pri prijatelju pil kavico ob njegovi cizi in opazoval golobe, kako s tal pobirajo drobtinice, je od nekod prišibal kolesar, povozil goloba, ki je tam po desetih klavrnih prhutajih nato izdihnil. V očeh goloba ni bilo opaziti groze, le začudenje. Evolucija ga je kaznovala, saj se je vtikal v stvari, ki jih ni obvladal.
Ko so posmrtne ostanke odnesli v kanto, je le sekundo kasneje na še svežo kri brezbrižno stopila prva noga.
Goloba ni bilo ne prej in ne kasneje.

Amen

Na vrh

OdgovorNapisal/-a fotr » To Okt 10, 2006 12:45 pm

ej, a se bi ti morad prekrstil v MCC (morbidni CC)?
Ali pa morda prihajaš na mojo pobudo, da o globu ali pa samo vrabcu nehamo (nehate) pisat?
Ne spregledat, da se za dobrim konjem dviga prah. Bo morda še kdo mislil, da je ne samo konj, ampak samo dober.
fotr
mod

Kraj: Škrilje vas nad Igom

OdgovorNapisal/-a Rogouc » To Okt 10, 2006 6:01 pm

Jezusmarijabohpomagaj!!!!!!!!! VCC, da nisi ti mogoče z milostljivim Petrom Mlakarjem v žlahti? No, ko se njemu ne bode več dalo zapravljati čas na televiziji, se utegneš s temle pogrebnim govorom kvalificirati na njegovo mesto že ob prvem razgovoru za službo. :P :P :P

ps: Aja, a v temi Tvoje poleg tebe ni nič strah? :lol: :lol: :lol:
Rogouc

OdgovorNapisal/-a buldozer » Po Nov 06, 2006 2:56 pm

Vprasanje, ki se samo sebi postavlja je kam pelje samouničevalni
pohod in divja ježa Lažnjivega Kljukca. Očitno celoten "site" bazira
na kosmatih lažeh in namen očitno ni objektivno informirati javnosti,
ampak izključno ulivati vodo na samoskonstruirano mlinsko skrpucalo.
Pred nedavnim sem imel priliko videti dokument iz katerega je razvidno,
da Nemski dealer s katerim se tako nesramno hvali in laze, ces da je kupil od njega ne vem koliko naprav o tem ne ve nic. Kupil ni od njega niti vijaka, kaj sele naprave. Tudi to ni res, naj bi ta dealer menil da so
te naprave oh in sploh....Taisti dealer meni, da so naprave šrot in blef.
Res pa je, da se Laznjivi Kljukec tja ne sme nikoli vec prikazati... :lol: :lol: :lol:
Da tip ne pozna meje dobrega okusa in da je njegovo nemogoce vedenje ze od nekdaj kamen spotike je ena stran, kaj si pa obeta od lažnih trditev in tega nemogočega nakladanja pa ve verjetno le on sam.
Zadeva dobiva pocasi ze kar patološke dimenzije. :?: :?: :?:
buldozer

OdgovorNapisal/-a Gregor UDOV? » Sr Feb 14, 2007 2:54 pm

Pozdravljeni,

sem danes na novo pridružen član, ker sem tudi jaz stopil nekomu na žulj in sem se po spregledu umaknil k bolj profesionalnim tipom kot ste tukaj.

Kaj pravijo kar je res je res in to ni laž! Slike povedo vse!

Tako zabavnega branja pa že dolgo nisem bral, evo kapo dol.

Tudi po mojem mnenju prodajajo slamo za zlato, pa najbolj žalostno je to
da verjamejo, da to kar prodajajo je zlato! :lol:

lp
Gregor
Gregor UDOV?

OdgovorNapisal/-a kuzma2 » Sr Feb 14, 2007 3:24 pm

Recimo, da je ta forum skupek ljubiteljev glasbe in dobrega zvoka ,ki se velikokrat oz večinokrat tudi srečujemo v živo v različnih strinjajočih in nestrinjajočih debatah.

Je pa res, da je ta forum v sklopu strani mojega " profesionalnega dela" s področja avdia, kar pa seveda ne pomeni, da tudi o tem največ vem.
FK
kuzma2

Fercerunge

OdgovorNapisal/-a Rogouc » Sr Feb 21, 2007 8:56 pm

Uf, zdaj ko je Iztok omenil, sem se spomnil, da ene izmed najbolj bistvenih zadev glede električnega ojačevalnika Plamenjak Labs izpod dleta ino kladiva skladatelja Bleferja Hajfija sploh še nisem dal v javnost!!!! No, pa nič hudega, je zdaj kar pravi čas, ko se Blefer ravno grozno napihuje, kako da je pa mali T-amp na baterije en totalen klump. No če je T-amp klump, kaj bi potem takem rekli na naslednje?

Slika

...in še posebej tole...

Slika

To sta seveda meritvi Bleferjevih zmazkov ki naj bi zvočnih dobrot željnemu poslušalcu zmogla dobaviti 100W po kanalu. Prva prikazuje že na oko nesimetričen sinusni signal (zgornji vrhovi so bolj zaobljeni, spodnji pa bolj špičasti) pri vsega 3W izhodne moči, če breme zvočnika bognedaj pade na smrtnonevarno nizkih 4 ohme, druga slika pa prikazije še več dihanja na škrge: dih jemajočih 12,5W pri 4 ohmskem bremenu. Z realnim 4 ohmskim zvočnikom kateremu impedanca v najobremenjenejšem delu spektra (visoki bas, nižji srednji) pade na vsega 3 ohme bi bil rezultat seveda še toliko slabši. Aja, pa da ne bo kdo mislil, da je z 8 ohmskimi zvočniki drastično bolje. Sploh ne. Sesede se pri 15W. Tako kot zanikrni 39$ vredni baterijsko napajani T-amp s 4 ohmskimi zvočniki. Ampak T-amp pri 3W dela kot se spodobi, kar za Zmazek ne morem trditi. :P

Rogouc

OdgovorNapisal/-a DaretovaSenca » Če Feb 22, 2007 10:14 am

Za naslednji Multimedia sejem predlagam pred CCjem HL meritveni kotiček, kjer bi izvajali meritve na komponentah. Kdor ne verjame meritvam, lahko prinese svojo komponento(lahko tudi ne HL) in jo pred njegovimi očmi izmerijo. Rezultati se obesijo na tablo s popolnimi podatki.
Gužva bo velika, saj bo veliki mag, prepričan v kvaliteto svojega dela, na svojih straneh pozval k veliki udeležbi. Hi hi, lahko pa tudi štejemo komponente, tako da bo mojster vsaj približno vedel, koliko je tega prodal ...

The power of the Thruth !

lp i
DaretovaSenca

OdgovorNapisal/-a DaretovaSenca » Če Feb 22, 2007 10:18 am

Še to, če CC organizira merilne naprave, bom jaz poskrbel za laptopa, tiskalnik, foto ...
Vse za resnico ! :lol: :lol: :lol:

lp i
DaretovaSenca

OdgovorNapisal/-a Rogouc » Če Feb 22, 2007 1:48 pm

:D :D :D :D :D

Kaj pa test požarne varnosti? Organizator bi vedel biti nenavdušen. :twisted:

Rogouc

Saj ga ne bo

OdgovorNapisal/-a VCC » Če Feb 22, 2007 2:02 pm

[quote="DaretovaSenca"]
Gužva bo velika, saj bo veliki mag, prepričan v kvaliteto svojega dela, na svojih straneh pozval k veliki udeležbi.
lp i

Iztok, pa ne da misliš da bo BH prišel na letošnji (07) sejem? :roll: :roll: Saj že poznamo vse razloge, zakaj ga spet ne bo. 8)
Dosti lažje je pošiljati na sejem nevedne participante BHoruma, ki potem hočejo kaj zvedet, kasneje pa suflirajo naprej neresnice.
In potem bo BH spet blazno pameten, tako kot lani, ko smo CC na sejmu po njegovem demonstrirali T-ampa.
Pa vsak pri polovični zavesti :shock: ve, da ni T-ampa demonstriral nihče.

Tako da bo tudi letos brez njega spet blazno nezanimivo na sejmu :roll: :roll: :)

No, če bo pa vseeno zbral pogum in prišel na sejem - verjamem, da mu bo Vojko Ignjič tudi letos častil karto (če ne mu jo bomo pa CCjevci) - pa lahko pride kaj okol, da ga spet v živo vidimo. Takrat ko zakleto nič ne upa šimfat in je čisto pohleven. :twisted: :twisted: :twisted:
LP; VCC
VCC

Na vrh

Re: Saj ga ne bo

OdgovorNapisal/-a DaretovaSenca » Če Feb 22, 2007 2:29 pm

[quote="VCC"][quote="DaretovaSenca"]
Gužva bo velika, saj bo veliki mag, prepričan v kvaliteto svojega dela, na svojih straneh pozval k veliki udeležbi.
lp i

Iztok, pa ne da misliš da bo BH prišel na letošnji (07) sejem? :roll: :roll: Saj že poznamo vse razloge, zakaj ga spet ne bo. 8)
Dosti lažje je pošiljati na sejem nevedne participante BHoruma, ki potem hočejo kaj zvedet, kasneje pa suflirajo naprej neresnice.
In potem bo BH spet blazno pameten, tako kot lani, ko smo CC na sejmu po njegovem demonstrirali T-ampa.
Pa vsak pri polovični zavesti :shock: ve, da ni T-ampa demonstriral nihče.

Tako da bo tudi letos brez njega spet blazno nezanimivo na sejmu :roll: :roll: :)

No, če bo pa vseeno zbral pogum in prišel na sejem - verjamem, da mu bo Vojko Ignjič tudi letos častil karto (če ne mu jo bomo pa CCjevci) - pa lahko pride kaj okol, da ga spet v živo vidimo. Takrat ko zakleto nič ne upa šimfat in je čisto pohleven. :twisted: :twisted: :twisted:

Ne, ne, maga ne bo. Pozval pa bo lastnike svojih komponent, da jih prinesejo v testiranje in s tem dokažejo visok nivo. :lol:
Za letos bom Vojku predlagal tudi okrogle mize. Pa naj ljudje javno povedo, kar mislijo. Med drugim lahko tudi "popljuvajo" zvok s sejma. Samo tam bo besede potrebno izreči osebno in stati za njimi, mičkeno drugače, kot doma za mizco, daleč proč od prave konforntacije.

lp i

P.S.: Mogoče pa so mislili, da je T-Amp v tvojem lesenem ohišju :?:
DaretovaSenca

Na vrh

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na HIFI 2005-2013

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 18 gostov