Napisal/-a BH » Pe Apr 01, 2005 10:48 am
[quote="administrator"]BH- stvar je zelo enostavna- ko bom v svetovnem tisku prebral dobre recenzije tvojih izdelkov, se lahko še vedno .............................Misli si kar hočeš.
Jaz še nikjer v svetovnem tisku nisem prebral dobre recenzije tvojih izdelkov, a veliko (preveč, ker me to na zanima kot tebe) svojih. Misliš da sem jaz kak bebo, ki mu je moč karkoli razlagati na tem nivoju? Zaradi mene lahko dosežeš, da ti tisti tvoji napišejo, da si mega proizvajalec, 5m visok in s tremi glavami. To še ni razlog, da bim jaz zgubljal čas z branjem tega. Nešteto vrhunskih recnzij (od katerih ima HL neprimerno več resnih od tebe) so dobile naprave, za katere ti nimaš dobrega mnenja (naših in svetovnih znamk, ki jih prodaja predvsem tvoja konkurenca). Nek Technicsov plastični gramofon, ime neprimerno več in boljše recenzije od tvojih. Kot da ima to kako težo pri komerkoli.
Kateri proizvajalec gramofonov, pa ni večji, neprimerno bolj razvpit in cenjen v svetu od tebe? Pa tudi pri nas doma ?!
In koliko si ti cenjen kot proizvajalec ali poznavalec avdioelektronike, zvočnikov, .... ?! Daj ne ga s.... To so pravljice za tiste, ki berejo Rdečo Kapico.
Ko boš jutri star in bolan, naj ti v recenziji napišejo (ali pa si sam napiši), da si lep in zdrav mladenič, pa to pokaži novim puncam. :roll: :wink: