Napisal/-a FOTB » Sr Apr 23, 2008 5:18 pm
[quote="Gregor UDOVČ"]
... zraven tega pa nihče, !nihče! ti nič več ne naredi na lepe oči, če ga ne poznaš (pa še poznani te ponavadi nategnejo!). Vsak si krepko zaračuna svoje delo in ti organizacija tukaj kaj dosti ne koristi razen tega kako boš plačal opravljeno delo! Odprite mi oči, kje sem zaspal v organizaciji!
Ti bom povedal svoje "na lepe oči" primere:
- ovitke za LPje mi je naredil Milan Erič(Socializacija bika)
- design Anin Sever
- WWW.JAZZZ.SI nam dobrodušno daje Qualitas.si (Tomas)
- da sem lahko snemal v cerkvi v Tunjicah gre zahvala Omiju, ki je restavrator in velik ljubitelj glasbe iz našega konca
- da je Sabir Mateen prišel za male pare v SLO in za male pare dovolil snemanje plošče gre zasluga prijateljstvu z lastnikom založbe NuBopRecords
- da bo prišel v Kranj Alexander Balanescu kvartet+Zlatko Kaučičl za nekajkrat manjšo vsoto kot ena Rebeka D. ... Ja najprej sem spoznal enega Romuna(dal sem mu nekaj posnetkov iz Cormonsa-z dovoljenjem organizatorja), in ko je ta tip na Dunaju organiziral roimunski teden, sem bil tam in spoznal Alexa. Ga pripeljal na Sajeto, mu razkazal Brda, ga spoznal z vinarjem Miranom Sirkom(Bjana), kateremu bo za potne stroške in nastanitev igral na otvoritvi dvorca.... Normalni Alexov ceh je nekaj krepkih tisočakov. Tako gre to.
AK pravi, da sva iz različnih svetov. Hm, v mojem se take stvari dogajajo.
Za prvega maja grem na festival v Ulrichsberg, kjer naju s Tino vedno čaka soba pri saksofonistki Tanji Feichtmaier. Ki sem ji naredil nekaj koncertnih posnetkov, fotk, jo gostil na Sajeti...
....
Jasno, to ne šipla tako, da nepoznan prideš k nekomu in pričakuješ usluge... Te stvari se gradijo skozi življenje. Vedno je potrebno dajati, ne pričakujoč nekaj v zameno. Ampak ta vedno pride. Ko se povežeš z več ljudmi, je tudi več možnosti...
[quote="Gregor UDOVČ"]
Lep primer organizacije je bila tudi prošnja na tem forumu po informaciji o mojstrih, ki obdelujejo aluminij v Sloveniji. Verjel in upal sem, da mi bo kdo lahko pomagal s kakšno koristno informacijo, pa zlomka, nič od nič.
Poglejte si temo pod rubriko Ostalo in Obdelava kovin - Aluminij. 387 ogledov in niti enega odgovora!?!. Torej? Kaj mi je preostalo drugega kot,... (preberite si prispevek o cenah profilov za stojala).
lp
Vprašaj drugje. Mogoče pa tu ni dovolj samograditeljev ali pa jim ne paše pisati? Priklopi se CCjevcem, ali pa HIENDFIju(he he he).