Napisal/-a kuzma2 » Po Apr 18, 2005 7:45 am
Forum je še vedno zaprt.
Toda nekdo ima stalno željo, da se registrira kot uporabnik na ta forum. Seveda anonimno in za svoje uporabniško ime in lažni E mail naslov uporablja različna imena od živalskih, do arabskih, do krajših stavkov žalitev , ipd.
Skratka vprašajmo se kaj je namen takih napadov na ta forum in mene ter koga to moti? Bojda , naj bi se na forumu lagalo, izmišljevalo, podtikalo, nakladalo,menjalo imena, žalilo, pisalo neresnico, ipd.
Torej marsikaj, toda ,če podrobno analiziramo stvari, vidimo, da je ravno obratno.Izgleda, kot da vse to nekdo piše o meni in tem forumu in istočasno žali uporabnike foruma. Zakaj? Zato, ker očitno gre ta forum nekomu v ušesa.
Ampak poglejmo dejstva:
V Sloveniji izdelujem gramofone svetovnega slovesa, katere 98% izvažamo po celem svetu. 2% jih prodamo v Sloveniji po ugodnih tovarniških cenah. Skratka, to je moja glavna dejavnost.
V Sloveniji zastopam nekatere svetovne avdio firme že kar nekaj časa. Ker se že zelo dolgo časa bavim s tem, me ljudje vprašujejo za nasvete, kaj kupiti, kako sestaviti avdio sisteme, ipd...
Konkurence v Sloveniji v smislu proizvodnje gramofonov ni. Je pa močna konkurenca na področju prodaje in zastopanja avdio aparatur v Sloveniji.
V Sloveniji očitno nekaterim uspeva prodajati avdio aparature dobro, navkljub moji konkurenčnosti (CORRADO,INTEK,PEAR ,UBIQ,..... pa še kdo) in se z vsemi tudi dobro razumem.
Toda, nekateri pa ne. Izgleda jim ne uspeva prepričati ljudi v Sloveniji, kaj jih vrhunska reprodukcija zvoka.
Torej kako prepričati ljudi, da bi verjeli tebi in ne ostalim, ki največ prodajo in imajo največji vpliv. Kako nare4diti, ds ne bodo imel moči ljudem govoriti svoje resnice o avdio. Mogoče tako, da poskušaš napasti tistega, ki je najbolj poznan, ki se v javnosti največ pojavlja v Sloveniji in v svetu. Niti ne tistega, ki največ proda.
Tako, da ga poskušaš diskreditirati, da mi ljudje ne bodo verjeli. Podtikaš mu , da je njegov forum brez veze, da ne popravlja svojih aparatur, da ne daje garancije, da so proizvajalci aparatur , ki jih zastopa šarlatani, da svetovne revije, ki pišejo o njegovih izdelkih in o tistih, ki jih zastopa so bleferji,mogoče celo podkupljeni, svetovne revije nepomembne, novinarji brezvezniki, ipd.Da se hvali z izmišljotinami...Da so izdelki zanič.
Poskušaš sabotirati forum,....
Istočasno pa hvaliti sebe , s par somišljeniki, ob vsaki priliki in nepriliki , čeprav nima kaj za pokazati, in vse kar dela je v interesu mogoče uspeti v Sloveniji s tako patetičnim pristopom, ki ga vidijo vsi, razen par somišljenikov, ki bodo tako bleferstvo slej, ko prej spregledali.
Torej ta forum ostaja in nekateri pisci na forumu ga bodo kritizirali in jamrajo, da so bili izbrisani, a naj se zamislijo nad svojimi provokativnimi vprašanji in zakaj jih sploh postavljajo.
Na žalost lahko pri tem lahko pride tudi do izbrisov po pomoti. Tem se opravičujem.
Nekaterim priporočam, da si še enkrat preberejo uvodno stran foruma, pod "Vstopom".
FK