Napisal/-a ak » Po Apr 28, 2008 8:42 pm
[quote="FOTB"]Fantje so za osnovo vzeli všečno ohišje, koliko pa so ga modificirali(izbira lesa, dumping...) pa ne vem in me ne zanima. Od tu naprej so ekspirementirali z driverji,kretnicami. Ti to ni dovolj? Bi bilo po tvoje za DIY potrebno vzgojiti tudi drevesa, iz katerih bo ohišje? :shock:
Bi potem npr.Kuzma moral za gramofone narediti tudi svoje motorje? Pa on ni DIY, ampak konstruktor.
No, na ravno gojiti drevesa...ampak tako, kot si to opisal, mi zveni bolj, kot da so g.Zevniku naredili zvočnike po njegovih specifikacijah. Ja, tako nekak kot Kuzma, saj slednji tudi najbrž ne struži svojih krožnikov. Torej bi lahko rekli, da je g.Zevnik kontruktor maloserijskih zvočnikov. Ponavljam, da o tem zvočniku vem samo to, kar sem prebral tukaj, da ne bo pomote. Če si je sestavil in dobil zvočnik za €1300, ki mu igra bolje, kot original za €30k (ali kolikor koli že), pa bi mu lahko rekel samo "You lucky SOB". Meni to še ni uspelo...namreč, da bi staknil poceni zvočnike, ki bi posekali drage, serijske zadeve. Čeprav sem že slišal drage zvočnike, ki mi niso bili všeč. Samo so vedno bili zraven kaki (dragi), ki pa so mi bili zelo všeč. Tistih, ki mi niso bili pa ne bi šel kopirat, če bi hotel dobre zvočnike.
[quote="FOTB"]
Nekaj pa si se iz te debate naučil .
Hej, ko boš nabral še enajst kupcev premisli o direktni nabavi. Baje je še ceneje :lol: :lol: :lol: Ne verjameš :?:
He, vsak dan se naučim kaj novega. Ideja sploh ni slaba. Tudi tista o direktni nabavi ne...tole bom pa še moral malo premleti...Hvala.