AVDIOFILSKI KLUB

glasba,koncerti,posnetki,plošče, CD,avdio klub, srečanja,razno,...

OdgovorNapisal/-a kuzma2 » Sr Jul 13, 2005 12:02 pm

Saj je ni Rogouc!
FK
kuzma2

OdgovorNapisal/-a ak » Če Jul 14, 2005 6:13 am

Ha,

Morda se motim, ampak zgleda, da je fotr nagazil na mino, ki jo je v temi "Hi-FI piknik" pustil sam presvetli Rogouc. Tam sta pri eni slikci napisani dve imeni, eno je Aleš Kacjan, drugo pa se začne s črko "R". Kdo je kdo na tisti slikci, pa ni tako težko pogledat.

Zdej, al je bil napis pri slikcah "zavaravanje neprijatelja", v katerega se je ujel celo fotr :shock: , al pa je meni mal zašlo.

Vsi dogodki so možni, samo da imajo eni malo večjo verjetnost kot drugi. :wink:

lp
ak
Uporabniški avatar
ak

Kraj: Novo mesto

OdgovorNapisal/-a Rogouc » Če Jul 14, 2005 6:20 am

:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Rogouc
Rogouc

OdgovorNapisal/-a VCC » Če Jul 14, 2005 7:21 am

Rogovilovec!

Nehaj Rogovilit in daj kake Slike!

8) 8)

[quote="Rogouc"]:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Rogouc
LP; VCC
VCC

OdgovorNapisal/-a matej isak » Če Jul 14, 2005 8:57 am

Zakaj ne malo več zmešnjave:

R=(AP*jpg-HLP)

:lol: :lol: :lol: :lol:
matej isak

OdgovorNapisal/-a kuzma2 » Če Jul 14, 2005 9:08 am

Če so se ljudje odločili biti prijavljeni anonimno- ali ni potem vseeno kdo je kdo.
Mogoče bo enačba pomagala- toda moje majhno poznavnje matematike pravi, da je to enačba z precej več neznankami, kot se predhodno matematično domneva.
FK
kuzma2

OdgovorNapisal/-a matej isak » Če Jul 14, 2005 9:16 am

Nekaterim je pa v veselje :lol:

No lepe pozdrave morje vabi na oddih :lol: :lol:
matej isak

OdgovorNapisal/-a fotr » Če Jul 14, 2005 9:44 am

ak je zapisal
Morda se motim, ampak zgleda, da je fotr nagazil na mino, ki jo je v temi "Hi-FI piknik" pustil sam presvetli Rogouc. Tam sta pri eni slikci napisani dve imeni, eno je Aleš Kacjan, drugo pa se začne s črko "R". Kdo je kdo na tisti slikci, pa ni tako težko pogledat.

Zdej, al je bil napis pri slikcah "zavaravanje neprijatelja", v katerega se je ujel celo fotr , al pa je meni mal zašlo.

jest mislim (če se to sploh da v tem vremenu), da nisem nagazil na mino ampak da je tebi malce ušlo.
Sicer pa ima webmaster prav, če je nekdo želel biti anonimen, pa naj bo.
Pa še pritrditev VCCju: kje so slike zakajenih komunalcev??
LP
fotr
mod

Kraj: Škrilje vas nad Igom

OdgovorNapisal/-a kuzma2 » Če Jul 14, 2005 9:44 am

Enako! Velja za oddih in dopuste.
FK
kuzma2

Slike bodo jutri

OdgovorNapisal/-a Marko Puš » Če Jul 14, 2005 12:48 pm

[quote="VCC"]
...daj kake Slike!

Slike se še pripravljajo. Ekipa ima namreč nekaj tehničnih težav, ki so posledica večjega obsega dela z retuširanjem kapilarastih nepravilnosti na obrazih vpletenih. Se opravičujem za zamudo.
Marko Puš

Na vrh

OdgovorNapisal/-a Rogouc » Če Jul 14, 2005 11:45 pm

[quote="matej isak"]R=(AP*jpg-HLP)

:P

Hmmm, po moje bi bila formula bolj pravilna, če bi jo zapisal kot

R=(AP*jpg+HLP)-t

V prihodnje je moč pričakovati še nadaljne modifikacije formule... :P

Rogouc
Rogouc

Na vrh

OdgovorNapisal/-a matej isak » Pe Jul 15, 2005 1:11 am

[quote="Rogouc"][quote="matej isak"]R=(AP*jpg-HLP)

:P

Hmmm, po moje bi bila formula bolj pravilna, če bi jo zapisal kot

R=(AP*jpg+HLP)-t

V prihodnje je moč pričakovati še nadaljne modifikacije formule... :P

Rogouc

Saj :lol: :lol: :lol:

R=(AP*jpg+HLP)-R+E2=CCA MP
matej isak

Na vrh

OdgovorNapisal/-a ak » Pe Jul 15, 2005 6:28 am

fotr je napisal:

jest mislim (če se to sploh da v tem vremenu), da nisem nagazil na mino ampak da je tebi malce ušlo.

ZAšlo, ne Ušlo :)

Zakaj sem napisal tisto o mini? Hja, če želi nekdo biti anonimen, potem pa na forumu pod svojim imenom objavi sliko in napiše, da je to on...je to po moje lahko samo "zavaravanje neprijatelja", al pa lapsus. Kaj od tega je res, pa pojma nimam.

To, da bi se jaz spoznal na razmere na SLO-HI-FI sceni, pa kdo je kdo, pa kdo je komu kdaj kaj...nikoli nisem trdil. Še tistih formul zgoraj ne razumem, pa imam kar solidno tehnično izobrazbo :oops:. Morda bi mi pri tem bolj pomagala izobrazba sociologije ali psihologije :D :D

Res pa je, da se vsako jutro prav lepo zabavam, ko prebiram tale forum. 8) Kar tako naprej - je zabavno in poučno (tudi glede Hi-fi-ja).

lp
ak
Uporabniški avatar
ak

Kraj: Novo mesto

OdgovorNapisal/-a fotr » Pe Jul 15, 2005 8:32 am

zapisano je :
To, da bi se jaz spoznal na razmere na SLO-HI-FI sceni, pa kdo je kdo, pa kdo je komu kdaj kaj...nikoli nisem trdil. Še tistih formul zgoraj ne razumem, pa imam kar solidno tehnično izobrazbo . Morda bi mi pri tem bolj pomagala izobrazba sociologije ali psihologije

kar zadeva formule sem na tvoji strani, mislim pa, da tudi psihologija in sociologija ne popmagata. Sam delam na Psihiatrični kliniki, pa nič ne razumem (mogoče zato, ker nisem ne psiholog ne sociolog), vsekakor se bom naročil pri nas za en pregled prek vrste.
Mina "iznenadjenja" je mogoča, ampak na HiFi večerji pri Čadu jo je MP še parkrat vrgel. Ne zdi se mi pa ravno tip, ki bi se hotel krasiti s tujim perjem.
Skratka, enigma ali ostaja ali je rešena :? :?
fotr
mod

Kraj: Škrilje vas nad Igom

OdgovorNapisal/-a matej isak » Pe Jul 15, 2005 8:36 am

[quote="ak"]

To, da bi se jaz spoznal na razmere na SLO-HI-FI sceni, pa kdo je kdo, pa kdo je komu kdaj kaj...nikoli nisem trdil. Še tistih formul zgoraj ne razumem, pa imam kar solidno tehnično izobrazbo :oops:. Morda bi mi pri tem bolj pomagala izobrazba sociologije ali psihologije :D :D

[/quote]

Pa saj je zelo enostavno. Bojan Hajdinjak je najboljši slovenski konstruktor cevnih aparatur, Franc Kuzma pa je najboljši slovenski proizvajalec gramofonov. Če vsi razumemo to enostavno enačbo je vse "kul". :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Glede prerekanja preko interneta pa zadnje čase pogosto vidim tole sliko na tujih forumih. Malce je huda pa vendar ima v sebi nekaj psihološkega.

Slika

Za vse pa, ki ste na hitri povezavi priporočam odličen "online" dokumentarec na spodnjem naslovu. Veliko govora o ustvarjanju "brand name" čustveni inteligenci in vseh subtilnih pristopih reklamiranja.

http://www.pbs.org/wgbh/pages/frontline/shows/persuaders/view/

Brojim sitno .... :wink: :wink: :wink: :wink:

Slika
matej isak

Na vrh

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na GLASBA&OSTALO 2005-2013

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov