AVDIOFILSKI KLUB

glasba,koncerti,posnetki,plošče, CD,avdio klub, srečanja,razno,...

OdgovorNapisal/-a SamoJ » To Apr 05, 2005 8:21 am

HIENDFI je SVETOVNI MEDIJ in recenzije na HIENDFI.com imajo za resnega ljubitelja dobrega zvoka, edine resno težo, daleko naokrog. Ni ga svetovnega medija, ki bi bil v stanju podajati kakovostnejše in bolj preverjene informacije o svetu avdia, kot je to HIENDFI.com

Narcissistic regression and the formation of secondary narcissism:

He feels that he is omnipotent and misjudges his power and the power of his opponents and opposition. He underestimates challenges facing him and pretends to be "Mr. Know-All". His sensitivity to the needs and emotions of others and his ability to empathize with them deteriorates sharply. He becomes intolerably haughty and arrogant, with sadistic and paranoid tendencies. Above all, he then seeks unconditional admiration, even when he does not deserve it.
SamoJ

Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a kuzma2 » To Apr 05, 2005 8:50 am

Mozarta ravnokar prevajajo v slovenščino, ki je postal svetovni avdio jezik.

V maju ste vsi avdiofili vabljeni na Golico nad Jesenicami, kjer bo izbor narcis.
FK
kuzma2

Narcis

OdgovorNapisal/-a BH » To Apr 05, 2005 10:26 am

[quote="administrator"]Mozarta ravnokar prevajajo v slovenščino, ki je postal svetovni avdio jezik.

V maju ste vsi avdiofili vabljeni na Golico nad Jesenicami, kjer bo izbor narcis.

- Narcis je recimo sprejel izziv (provokacijo) da v objektivnem okolju primerja slovenski svoj izdelek s tvojim kupljenim, svetovnim, česar ti nisi hotel.
- Narcis je ustvaril edini slovenski medij, ki ga bere ves svet.
- Narcis proizvaja več deset izdelkov iz audioelektronike, medtem, ko ti nobenega ( ti kvečjemu kak kos elektromehanike, ki pa se skorajda ne prodaja).
- Narcis ima neštetokrat uspešnejšo firmo od tebe (oziroma, več je nima, ker je upokojen :))
- Narcisu nisi v stanju "strokovno" parirati niti v enem samem odgovoru in se teh izogibaš s smešnimi potezami.
- Narcis je ustvaril neprimerno bolj cenjen forum od tebe.

Priznam pa, da imaš lepše ženske, da poznaš skrivnosti žlahtne kapljice in da si lepši. :wink:, večji strokovnjak na področju avdioelektronike in boljši muzikant. Tu se ne bi dajal s tabo. Narcisu tudi še nikoli ni uspelo, kot tebi že velikokrat, da bi nihče ne pohvalil zvoka, ki ga je sestavil na sejmu ali v "svoji" trgovini (Vklop) :wink:

Narcisu tudi še ni uspelo izvoziti v letu dni za manj kot 10 000 Eurov. :twisted:
Bojan Hajdinjak
BH

Kraj: Murska Sobota, Ljubljana,

še to

OdgovorNapisal/-a BH » To Apr 05, 2005 11:02 am

Še to sem pozabil ...

Vsled tega, da si naravnost športni tip, tvojega izpostavljanja lastnega lika ob vstopu na to stran, ali nastavljanja obraza fotografom na "slovenskih" sejmih in pred slovenskimi "novinarji", nikakor ne bi enačil z narcizmom, niti s kakim drugim fenomenom bolj psihološke narave.
Bojan Hajdinjak
BH

Re: Narcis

OdgovorNapisal/-a VCC » To Apr 05, 2005 11:10 am

[quote="BH"]
- Narcis je ustvaril edini slovenski medij, ki ga bere ves svet.

:shock: :?: :idea: :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
VCC

Na vrh

OdgovorNapisal/-a kuzma2 » To Apr 05, 2005 11:25 am

Samoreklamiranje in samohvaljenje je dovoljeno, če ostane v mejah dobrega okusa.

he then seeks unconditional admiration
FK
kuzma2

OdgovorNapisal/-a BH » To Apr 05, 2005 1:45 pm

[quote="administrator"]Samoreklamiranje in samohvaljenje je dovoljeno, če ostane v mejah dobrega okusa.

he then seeks unconditional admiration

..................................................

prenos teksta BHja v "provokacije"
Bojan Hajdinjak
BH

Na vrh

provociranje

OdgovorNapisal/-a BH » To Apr 05, 2005 3:31 pm

Se pravi, edini, ki ga je dovoljeno provocirati na tej strani, je BH :twisted: :roll:
Bojan Hajdinjak
BH

OdgovorNapisal/-a kuzma2 » To Apr 05, 2005 3:34 pm

Pink ponk!
FK
kuzma2

AVDIOFILSKI KLUB

OdgovorNapisal/-a Marko Puš » To Apr 12, 2005 12:31 pm

:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

AVDIOFILSKI KLUB
vabi vse ljubitelje glasbe
in avdio naprav na

atraktivno in nepozabno srečanje, ki bo
v SREDO 4. 5. 2005 ob 20.00 uri.

VSEBINA:

EKSKURZIJA: Ob 20.00 uri se dobimo pred vhodom v Studio Tivoli, ki nam ga bo razkazal lastnik Aco Razbornik. Prosim za točnost, saj kasneje žal ne bo mogče vstopiti v studio. S seboj lahko prinesete tudi svoje posnetke.

DEMO: če se bomo v razumnem času vrnili v prostore kluba, bomo preizkusili še, ali nove formule vinila poleg večje teže prinašajo s seboj tudi kakšne zvokovne izboljšave, sicer pa bomo ta preizkus izvedli ob drugi priložnosti.

NOVOSTI: O novi slovenski avdiofilski reviji se govori že nekaj časa, kaj točno lahko pričakujemo, pa si boste lahko ogledali na lastne oči.

Srečanja vodi Marko Puš

VABLJENI VSI, BREZ IZJEM !!!!!!

:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Marko Puš

za ustrelit (se)

OdgovorNapisal/-a fotr » To Apr 12, 2005 2:11 pm

jest sem en butel. Hodim na avdio klub, kupujem pr Vklopu, imam že ta drug Kuzmin gramofon, pa sem šele sedaj po vsem pisanju gospoda Hajdinjaka zvedu, da je vse to en blef in da je le on zveličaven. Ma se mi je res za ustrelit, ker mi je všeč tak sranje kot je Kuzma ni Sonus pa Ubiq
P.S. Administratorja prosim, da da to kamor sam hoče, jest se na tem forumu ne znajdem več. Sem pa star in neroden, zdaj pa še zafrustriran

:oops:
Mišo Šapec
fotr
mod

Kraj: Škrilje vas nad Igom

AVDIOFILSKI KLUB

OdgovorNapisal/-a Marko Puš » Sr Apr 13, 2005 10:26 am

Ker nekateri ne veste točno, kje je Studio Tivoli:

Naslov: STUDIO TIVOLI, CELOVŠKA CESTA 25, LJUBLJANA

Avto lahko pustite na parkirišču Tivoli (ki je, mimogrede, priljubljeno delovišče zmikavtov vseh vrst in absolutni zmagovalec v številu vlomov v osebna vozila v Sloveniji....), nato pa greste skozi park (cca. 50m) do vhoda, ki gleda na Celovško cesto. Nad vrati je precej velik in dobro viden napis.
Marko Puš

Re: za ustrelit (se)

OdgovorNapisal/-a Gost » Sr Apr 13, 2005 11:30 am

[quote="fotr"]jest sem en butel. Hodim na avdio klub, kupujem pr Vklopu, imam že ta drug Kuzmin gramofon, pa sem šele sedaj po vsem pisanju gospoda Hajdinjaka zvedu, da je vse to en blef in da je le on zveličaven. Ma se mi je res za ustrelit, ker mi je všeč tak sranje kot je Kuzma ni Sonus pa Ubiq
P.S. Administratorja prosim, da da to kamor sam hoče, jest se na tem forumu ne znajdem več. Sem pa star in neroden, zdaj pa še zafrustriran

:oops:
Mišo Šapec

Fotr, a smem vprašat, zakaj je bil potreben drugi gramofon?
lp Iztok
Gost

Na vrh

Re: za ustrelit (se)

OdgovorNapisal/-a Gost » Sr Apr 13, 2005 1:19 pm

[quote="iZupan"]
Fotr, a smem vprašat, zakaj je bil potreben drugi gramofon?
lp Iztok

Tko mu je bil dobr, da s je ...... vsaj dveh :mrgreen:
Ejejej.
Ni je grše laži od lagati samemu sebi in ni ga sramotnejšega suženjstva od prostovoljnega
Gost

Na vrh

OdgovorNapisal/-a fotr » Sr Apr 13, 2005 1:41 pm

odgovor obema. Prvi gramofon sem kupil pred cca 22 leti in sem v nekem življenskem obdobu potem razprodal celoten HiFi ali karkoli sem že takrat imel, bil pa je kombinacija Stabi (verjetno I s steklenim pokrovom), grace ročko in supex glavo
Sedaj ko sem spet zapadel v prostovoljno suženjstvo pa imam juniorja iz kuzmine štale, in kot zgleda me bo zato že vsak bosanc poskusil za to je...
Al kaj se more, na vseh forumih najdeš ljudi, ki so izredno obdarjeni z izrazoslovjem. Sicer pa nek pregovor pravi : imena luda nalaze se svuda
fotr
mod

Kraj: Škrilje vas nad Igom

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na GLASBA&OSTALO 2005-2013

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov