Napisal/-a BH » Po Apr 04, 2005 3:53 pm
[quote="administrator"]Očitno bereš samo tisto, kar ti odgovarja. Pač tam piše, kdo je administrator.
Zaključek:
Torej 10 let BH poskuša uspeti samo na ta način, da poskuša vso konkurenco zatreti tako, da se pojavlja s svojim pluvanjem in lastnim hvaljenjem po vseh možnih " slovenskih medijih".
Bravo, kar tako naprej, saj to je edini način, ki je v svetu zelo " uspešen in cenjen".
1 - Pa ne, da ti bereš vse? Lahko preverimo če želiš.
Če berem tekste, v katerih se mi nekaj podtika, je težko reči "da mi to odgovarja", prej da sem prisiljen.
Ponovno si ugotovil nekaj, kar nihče ni napisal. Ti to prehaja v navado? Morda pa tako bereš tudi svetovne teste svojega gramofončka ?! in jih na osnovi isto verodostojnih izjav, navajaš (navajaš kar ti not ustreza. Tam not baje piše marsikaj, kar tebi en bi bilo v prid (pa tudi tega nisem bral, le včasih slišim kar pravijo ti ki so brali predvsem negativne recenzije česa tvojega).
BH deluje profesionalno (s svojimi firmami ali obrtnimi delavnicami že kot bruc na FE) 25 let na področju avdia in je tu uspel veliko bolj od tebe, če ni merilo uspeha prazno besedičenje. Z avdiom kot hobijem ( da glasbo ne omenjam) pa se ukvarjam veliko dlje kot ti.
Kaj je v svetu cenjeno ve najbolj tisti, ki je v svetu najbolj uspešen. Kot smo napisali na www.hiendfi.com je razlika vsaj 10 000 proti 0. Naj napišem, za koliko si izvozil prejšnja leta? Se bodo vsi smejali.
p.s. Človek je tako sorte, da na svet okrog sebe gleda iz svojega zornega kota na osnovi lastnih vrednot. Od tod morda tvoja zadnja ugotovitev. Če bi moj uspeh (ki je za moja merila še samo začetek) baziral na tvojem neuspehu, bi bil že davno zelo uspešen.