Napisal/-a bralec » To Mar 07, 2006 8:06 pm
[quote="administrator"]Če že tako pedantno berete tekste, da ste našli tudi del tega, kar citirate, bi lahko tudi ugotovili, kdo je administrator.
Glede na to, da ste pobrali citat iz tekstov, ki ni ravno od včeraj ,bi lahko bralcem povedati kje lahko najdejo citat , da si lahko preberejo celoten tekst.
No iz vašega teksta ni razvidno nič drugega o vas ,kot da se pač ne strinjate med drugim tudi s tem, da administrator v svojem PS komentarju navaja, da on pozna toliko in toliko ljudi ,ki poznajo vrhunski zvok. Ni mi jasno, kako se s tem morate ali ne morate strinjati- ali me tako dobro poznate, da veste katere ljudi sam poznam.
Očitno veste več od mene!
Najpej opravičilo, če niste prav razmeli, ADMINISTRATOR je zame oseba, ki skrbi in ureja forum, da sistem deluje, kot je treba, glavni avtor vsega tega pa je lastnik foruma, vsaj tako je po celem širnem svetu, kar se forumov tiče in tudi v navadi je, da se ta lastnik predstavlja kot XYZ in ne kot administarator.
Vas osebno ne poznam in sem pač napisal svoje mnenje. O tem, da vem več kot VI, daleč o tega, nisem tako pameten.
Lep pozdrav
Boštjan