Napisal/-a BH » Po Apr 04, 2005 1:05 pm
[quote="administrator"]opomba admin: MP ni nikoli izdajal revije.Ampak si očitno prebral VSE njegove tekste, da lahko za začetek nekaj trdiš.
Vljudno prosim spoštovanega administratorja, da si vzame dovolj časa, da v miru, počasi prebere, kaj kdo napiše. Prej se je podtikalo Iztoku, da je on za druženje na sejmih (verjetno ga druženje res ne moti, a to je nekaj drugega).
Ker se ne smem ponavljati (na to sem bil opozorjen), tudi ne bom navajal statistike o funkcionalni pismenosti slovencev.
ODGOVOR:
Kje sem kdaj napisal, da je MP izdajal revijo? Lepo prosim. Napisal sem, da je revija StereoFi, tudi v takem stanju kot je, boljša od vsega, kar je MP kda izdal. Kaj pa je on kdaj izdal, ve on sam najbolje (ali so to bili teksti, reklame, navodila, .... )
Kar se tiče branja njegovih "izdaj", pa sem bil v to prisiljen, ko mi je, kot je to v tem vašem okolju običaj, v nekaterih pisnih medijih podtikal na podobni način, kot to počne na tem "digitalnem" mediju. Aja, sem pozabil, on je za analogijo :wink:.
Administratoja Franca Kuzmo (če mi je dovoljeno insinuirati, kdo bi lahko bil administrator) pozivam, da me ne podcenjuje in da predno komentira nekatere moje izjave, da ima v mislih, da ničesar nikoli ne pišem kar tja v tri dni, ter da se bolj poglobi v tekste, ki spet niso tako težki za razumevanje. Na tan način ne bo moglo prihajati do konfliktov, ki jih že leta povzroča ta njegov način, ko ne razume povsem natančno, kaj se mu pove, ali kaj se kje dogaja.