Fotke iz Vklopa: 1. junij 2005

glasba,koncerti,posnetki,plošče, CD,avdio klub, srečanja,razno,...

OdgovorNapisal/-a Dare Rutar » Sr Jun 08, 2005 3:53 pm

Enkrat lahko ugibaš 8)
Dare Rutar

OdgovorNapisal/-a fotr » Če Jun 09, 2005 12:58 pm

besedo sajvestekdo sem do sedaj slišal le od Puša. Zdaj al se on zaje... al pa je kdo drug slišal Puša. Vsekakor vprašanje za Kuzmin znameniti kviz
LP Mišo
fotr
mod

Kraj: Škrilje vas nad Igom

OdgovorNapisal/-a VCC » Če Jun 09, 2005 1:14 pm

Živijo!
[quote="fotr"]besedo sajvestekdo sem do sedaj slišal le od Puša. Zdaj al se on zaje... al pa je kdo drug slišal Puša. Vsekakor vprašanje za Kuzmin znameniti kviz
LP Mišo

Kolikor je meni znano je MP parafraziral BH (BHjeva beseda vzeta iz "sosednjega" foruma)
LP; VCC
VCC

OdgovorNapisal/-a ak » Po Jun 13, 2005 8:37 am

Na Rogoucovo vprašanje ...

"Kateri izmed osebkov na slikah so administrator, FK, MP, AK, VCC, Andrej Horvat, Rogouc, SamoJ, Dare Rutar, fotr, Gluhi, Kvazifil, trancedeejay, PSD ter Iztok Zupan?"

...naj malo pomagam: Mene ni na slikah, ker sem se takrat ravno potapljal na koralnem grebenu v Rdečem morju :D :D :D .

Zdaj sem pa spet v službi in moram DELAT :( :( :( . Pa da ne bo prehitro konec dopusta sem za počasen štart šel malček na forum.

AK
Uporabniški avatar
ak

Kraj: Novo mesto

OdgovorNapisal/-a PSD » Po Jun 13, 2005 9:56 am

@Dare - se mi sicer precej svita, da je lahko tako pokroviteljski in naslove talajoč zgolj in samo eden ... :wink: :cry: Sej ma lepo lastnost - sodi ljudi po sebi :wink: :twisted:
En lep dan
PSD
mod

OdgovorNapisal/-a kuzma2 » Po Jun 13, 2005 10:00 am

V uvodniku vstopa ( spodaj) na ta forum piše, kdo je administrator, to sem sam in se podpisujem s FK.( Franc Kuzma). V začetku delovanja foruma je pisalo "Kuzma" namesto "administrator".

Za ostale( ki so prijavljeni anonimno) pa bo moral vsak sam pogruntati, kdo so. Nekateri so prijavljeni anonimno kot stalni, nekateri pa poskušajo občasno pod krinko "delovati" na forumu. Nekateri pa so prijavljeni s svojim imenom ali svojo kratico.

Avdiofilski klub vodi MP in se ve ,da je to Marko Puš.
FK
kuzma2

Prejšnja

Vrni se na GLASBA&OSTALO 2005-2013

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov